Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupština HVS-a

Drnasinu sada i cijeli mandat, financijski plan 23,7 milijuna kuna

Mladen Drnasin
Foto: Nikola Čutuk/Pixsell
13.09.2020.
u 17:56

Od HOO-a se očekuje oko osam milijuna kuna (za redovne i posebne programe)a, a od sponzora dodatnih pet.

Splićanin Mladen Drnasin ponovno je izabran za predsjednika Hrvatskog vaterpolskog saveza, ovaj put na cijeli četverogodišnji mandat (u prethodne dvije godine dovršio je mandat Predraga Slobode).

Odlučeno je tako na sjednici Skupštine HVS-a, održanoj u Šibeniku. Predsjednik je s ponosom iznio činjenicu da su u vaterpolu, unatoč koroni, održana sva domaća natjecanja. Vjeruje da će tako biti i sljedeće sezone.

Glavni tajnik Renato Živković otkrio je da financijski plan za sljedeću godinu iznosi 23,7 milijuna kuna, no od toga su sedam milijuna namjenska sredstva za financiranje EP-a u Splitu 2022. godine. Od HOO-a se očekuje oko osam milijuna kuna (za redovne i posebne programe)a, a od sponzora dodatnih pet.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije