Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAO PAULO

Dresomat: Odjenite se u svoje boje na svakom koraku

Dresomat
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/4
23.05.2014.
u 11:30

Najveći internetski distributer sportske opreme u Brazilu postavio je četiri dresomata u Sao Paulu, i to na dvije najveće postaje metroa i ispred dva privatna sveučilišta.

Krenuli ste na utakmicu svoje reprezentacije, no na pola puta do stadiona sjetili ste se da ste zaboravili dres. Nema problema, kupit ćete ga na dresomatu prije ulaska u podzemnu željeznicu!

Ne, ne radi se o nekoj priči iz budućnosti, već o prizorima s postaja podzemne željeznice u najvećem brazilskom gradu Sao Paulu. Nažalost, taj je scenarij ostvariv samo ako ste navijač Brazila, a ne svih reprezentacija koje će sudjelovati na Svjetskom prvenstvu, no ideja je naišla na odobravanje i podršku.

Naime, najveći internetski distributer sportske opreme u Brazilu postavio je četiri dresomata u Sao Paulu, i to na dvije najveće postaje metroa i ispred dva privatna sveučilišta. Dresomati funkcioniraju poput sličnih aparata koji služe za prodaju napitaka i grickalica.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Svatko tko poželi kupiti dres brazilske nogometne vrste na zaslonu dresomata pronađe odgovarajuću veličinu te ubacuje novac ili kreditnu karticu, nakon čega dresomat izbacuje traženi dres.

Aparati su privukli veliku pažnju prolaznika u podzemnoj željeznici, ponajviše dječaka koji su poželjeli dres svojih nogometnih idola. Jedna od prolaznica odlučila je isprobati dresomat, koji, pokazalo se, radi bez greške tako da je navijačica otišla kući s novim suvenirom u kojem će za dvadeset dana bodriti svoju reprezentaciju.

>> Oni izrađuju lopte za SP: Brazuca iz Pakistana

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije