Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legendarni vratar
Povratak na članak

Dražen Ladić pojačao Dalićev stožer u Dallasu

Hrvatski nogometni savez prihvatio je zahtjev izbornika Zlatka Dalića koji nije odustajao od želje da u svom stožer za pomoćnika ima i legendarnog vratara

Komentari 9

ZA
zanaše1
16:05 25.03.2018.

Dalić?Po ćemu je on taj stručnjak?Koga je treniral? Obična ulizica,ulizuje se Hajduku i Torci,ulizuje se igračima uglavnom sjedi na poljudu i proučava crno-bele tiće.

VL
MI
mirko0410
14:50 25.03.2018.

Ladić pojačanje onda smo stvarno u banani, a Dalič malo poletel nakon dodatnih kvalifikacija a u stvsr ovisi oko voljnog momenta 3-4 glavna igrača kao i njegovi prethodnici.

VL
ZI
zico
13:53 25.03.2018.

borbe oko novaca iz dinama .... pljuckao po mamicu....blokirao dinamo....i na kraju u stozer i sve ce zaboraviti....

VL
DR
Drazen78
14:20 25.03.2018.

Je vi to ozbiljno - POJACAO?!?!?!😂😂😂 Nema tu kruha, Dalic isti k..c ko i Cacic, nesmije promijenit svete krave u reprezentaciji koji vise stete nego koristi rade u igri, zrtvuj se za Ladica koji je uspio onaku nadarenu U21 razj..t sa svojim strucnim znanjem. Jednom rijecju katastrofa, a o glavama iznad suvisno je i rijeci trosit, pa se onda Modric pita kako je losa atmosfera u narodu oko reprezentacije?

VL
DA
darkofu
14:40 25.03.2018.

Svaka čast Daliču na ustrajanju kod tod zahtjeva.Hrvat sam pa samim time i Dinamovac od rođenja i naravno uz Mamića.Ali ovoj Legendi našeg nogometa Draženu Ladiću je mjesto u repki,koji ce svojim znanjem i ogromnim autoritetom pomoci našoj repki daa dođe do medalje. Dalicu sretno u daljnem radu,ovom informacijom uljeprali ste mi ovaj dan.

VL
BU
buzzdo
15:03 25.03.2018.

bolji je Tonči Gabrić

VL
VK
vječni krojf
19:53 25.03.2018.

Sada Daliću fali u stožeru Kolindu jer se prilagodio njoj za vrijeme EP u rukometu koja je bila stalno uz njega.

VL
Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
15:14 25.03.2018.

Ne treba zaboravit a je Ladić iako treŽena roba nakon osvojene brončane medaLje odbio silne ponude i produžio vjernost dinamu.... zapravo je skoro jedini koji nije naplatio svoju slavu da bi kasnije bio izigran od voljenog kluba. I neka si si Ladiću sudski dobio svoj novac, tebi je potrebniji nego savjetniku koji ga ima napretek!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.