Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legendarni vratar

Dražen Ladić pojačao Dalićev stožer u Dallasu

Dražen Ladić i Ivan Rakitić
Foto: Twitter/HNS
25.03.2018.
u 13:29

Hrvatski nogometni savez prihvatio je zahtjev izbornika Zlatka Dalića koji nije odustajao od želje da u svom stožer za pomoćnika ima i legendarnog vratara

Dražen Ladić priključio se stožeru hrvatske nogometne reprezentacije u Dallasu. Vatreni u srijedu u četiri sata ujutro po srednjoeuropskom vremenu igraju prijateljsku utakmicu protiv Meksika.

Hrvatski nogometni savez prihvatio je zahtjev izbornika Zlatka Dalića koji nije odustajao od želje da u svom stožer za pomoćnika ima i legendarnog vratara. 

Ladić je prvi trening s reprezentativcima odradio na terenu Sveučilišta Southern Methodist. Bivši vratar priključio se reprezentaciji nakon što je pogledao prijateljsku utakmicu Island - Meksiko.

'Hrvatska će u nedjelju također trenirati na terenima Sveučilišta Southern Methodist, dok će u ponedjeljak, dan prije utakmice, odraditi službeni trening na stadionu AT&T', piše HNS.

Komentara 9

ZA
zanaše1
16:05 25.03.2018.

Dalić?Po ćemu je on taj stručnjak?Koga je treniral? Obična ulizica,ulizuje se Hajduku i Torci,ulizuje se igračima uglavnom sjedi na poljudu i proučava crno-bele tiće.

MI
mirko0410
14:50 25.03.2018.

Ladić pojačanje onda smo stvarno u banani, a Dalič malo poletel nakon dodatnih kvalifikacija a u stvsr ovisi oko voljnog momenta 3-4 glavna igrača kao i njegovi prethodnici.

ZI
zico
13:53 25.03.2018.

borbe oko novaca iz dinama .... pljuckao po mamicu....blokirao dinamo....i na kraju u stozer i sve ce zaboraviti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije