Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okrila na Instagramu

Dramatični dani za Mirtu Šurjak: Dio njezine obitelji u teškom je stanju

Mirta Šurjak
Foto: Instagram
1/9
28.11.2020.
u 21:22

- Borimo se, pozitivom, molitvom i raznim terapijama svi zajedno - napisala je Šurjak na Instagramu

Mirta Šurjak, sportska novinarka Hrvatske radiotelevizije i voditeljica Hajdukova multimedijalnog projekta Hajduk Digital Live, otkrila je na svom profilu na Instagramu da je njezina obitelj oboljela od koronavirusa. 

Šurjak je zabrinula i priznanjem da neki članovi obitelji imaju vrlo teške simptome:

- Slika je stara, odmah za početak. Tekst je nov. Nemam potrebu svoje osobne stvari iznositi u javnosti, ali ovaj put moram progovoriti, osjećam dužnost i potrebu, zbog stigmatizacije i osude svih oboljelih od Covida-19. Da odmah obavijestim sve dežurne dušebrižnike, a nažalost ima ih jako puno, ja sam negativna, ali ostatak moje obitelji nažalost nije imao tu sreću.

Neki su s vrlo teškim simptomima, borimo se, pozitivom, molitvom i raznim terapijama svi zajedno.

Zahvaljujem svim predivnim ljudima, koji su pokazali svoje nesebično srce i ponudili pomoć, brižnim i savjesnim epidemiolozima s otoka Hvara gdje smo se zatekli u ovoj situaciji.

Ali isto tako moram “zahvaliti” i nekima koji su pokazali svoje pravo lice osudama, ogovaranjima i stigmatizacijom oboljelih. Zar itko tko ima imalo ljudskosti u sebi može i pomisliti da bi netko nekome namjerno prenio virus?!

Možda ćemo jednog dana spoznati pravu istinu o ovome u čemu smo svi zajedno. Možda je ovo produkt nekog suludog laboratorijskog eksperimenta koji se oteo kontroli, a možda je i Božja opomena svima nama da konačno postanemo ljudi, manje sebični, zluradi, površni...Ja konačno u svemu ovome spoznajem tko su ti pravi ljudi🙏❤️ - napisala je Šurjak.

Komentara 23

ZA
zagi101
21:39 28.11.2020.

ne želim nikome zlo ali da si uključila mozak nebi onako izvještavala ispred gomile navijača s bakljama, ono je bilo toliko neodgovorno da si trebala dobiti otkaz sa javne televizije jer si bila bez maske

Avatar renac
renac
09:41 29.11.2020.

Bitno prvo izbacit cice i gizice,a onda sve ostalo o zemljo otvori se.

RO
rokoxy1
14:59 29.11.2020.

zeli tiMirta da ti se Familija sto prije oporavi od Corone! lijep pozdrav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije