Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
virus u svlačionici

Drama: Dva igrača Lokomotive pozitivna, odgođena utakmica s Osijekom

Mače: Gaj Mače i Lokomotiva u šesnaestini finala nogometnog kupa
Luka Stanzl/PIXSELL
18.10.2020.
u 12:35

Klub je objavio da je odmah obaviještena nadležna epidemiološka služba koja je dvojici igrača odredila mjeru stroge samoizolacije.

Dva igrača NK Lokomotive pozitivni su na koronavirus, objavljeno je u nedjelju na stranicama zagrebačkog kluba.

"Dva igrača NK Lokomotive obavila su u nedjelju, 18. listopada, testiranje na COVID-19 , te je rezultat pozitivan. Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR) nismo u mogućnosti objaviti identitet zaraženih osoba", navodi se u priopćenju koje je objavljeno na stranicama kluba.

Klub je također objavio da je "odmah obaviještena nadležna epidemiološka služba koja je dvojici igrača odredila mjeru stroge samoizolacije, a sve sukladno preporukama Stožera Civilne Zaštite RH i radne skupine HNS-a".

Čeka se odluka nadležne epidemiološke službe vezano za mjere samoizolacije za bliske kontakte zaraženih, dodaje se u priopćenju.

Lokomotiva je danas od 17,05 sati trebala igrati utakmicu osmog kola Prve HNL protiv Osijeka, no susret je odgođen.

- Kako bi se izbjeglo daljnje moguće širenje zaraze i na sve ostale sudionike utakmice Osijek - Lokomotiva, neophodno je istu odgoditi dok nadležni epidemiolog ne donese rješenje o daljnjem postupanju i dok se ne napravi dodatno testiranje cijele momčadi i utvrdi stvarno stanje. Prema odredbama Pravilnika o nogometnim natjecanjima i Propozicija natjecanja, odgođene utakmice moraju se odigrati u prvom mogućem slobodnom terminu, o čemu će se odluka donijeti naknadno - rekao je povjerenik HT Prve lige, Josip Brezni.

Vjeruješ u prognoze kladionica? Pogledaj današnju Germania ponudu

Ključne riječi

Komentara 3

SH
Shtanga
19:59 18.10.2020.

uu drame bokte!

TA
tarzan
14:53 18.10.2020.

A zašto je to drama?

DU
Deleted user
17:04 18.10.2020.

koje mućke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije