Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok za domaće

Dragovoljac s pet komada ponizio Šibenik na Šubićevcu

Šibenik i Hrvatski Dragovoljac igraju 23. kolo Prve HNL
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/10
11.02.2022.
u 20:20

Golove su za gostujuću momčad zabili Karica u 20. minuti, Bistrić u 22., Majstorović sa bijele točke u sudačkoj nadoknadi na kraju prvog poluvremena, Galešić u 48. minuti i Frigan u 75. minuti.

U prvoj utakmici 23. kola  Prve HNL u petak zadnjeplasirana momčad na ljestvici Hrvatski Dragovoljac je priredio iznenađenje i na Šubićevcu i sa 5-0 pobijedio domaći Šibenik

Golove su za gostujuću momčad zabili Karica u 20. minuti, Bistrić u 22., Majstorović sa bijele točke u sudačkoj nadoknadi na kraju prvog poluvremena, Galešić u 48. minuti i Frigan u 75. minuti.

U prvih 19  minuta susreta nije bilo prilika ni s jedne ni s druge strane, izjednačena je igra i obje momčadi imaju  jednak posjed lopte. No, Hrvatski Dragovoljac dolazi u vodstvo u 20. minuti, lopta je došla do Majstorovića na desnoj strani koji ju je dobacio Karici na glavu koji zabija s četiri-pet metara. Samo dvije minute kasnije Karica je pobjegao obrani Šibenika i dodaje Bistriću koji povećava na 2-0.

U 45. minuti sudac Bebek je dosudio kazneni udarac za Hrvatski Dragovoljac nakon što je Grdić napravio prekršaj na Friganu u kaznenom prostoru. Majstorović je precizan s bijele točke i Hrvatski Dragovoljac odlazi na odmor sa 3-0. 

11.02.2022.,Sibenik - 23 . kolo prve HNL, HNK Sibenik - HNK Hrvatski Dragovoljac. Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL, ilustracija

Početak drugog poluvremena opet donosi šok za Šibenik, Hrvatski Dragovoljac diže na 4-0 u 48. minuti nakon centaršuta Karice. Loptu je dočekao Smolčić koji puca prema golu, a lopta se odbila do Galešića koji ju je spremio u gol za 4-0

Šibenik ima prvu ozbiljniju priliku za domaću momčad u 64. minuti, vratar Hrvatskog Dragovoljca Šubarić je obranio udarac Skorupa iz daljine.

Šibenik radi još jednu grešku u obrani u 75. minuti, Batarelo je vratio loptu, a njegovu grešku je iskoristio Frigan i zabija za 5-0.

Hrvatski Dragovoljac je dominirao cijelu utakmicu i iskoristio je dosta pogrešaka obrane domaće momčadi. 

Nakon ovog poraza, Šibenik je ostao na sedmom mjestu sa 23 boda, dok je Dragovoljac na 10. mjestu sa 10 bodova. 

Susret je na Šubićevcu sudio sudac Ivan Bebek iz Rijeke.

Video - Luka Modrić za VL: Dali ste mi novi motiv, a svoj glas dao bih Zvoni Bobanu

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentara 6

DU
Deleted user
21:11 11.02.2022.

Drago mi je . HD ima lijepe dresove i još ljepše ime.

Avatar southman
southman
20:53 11.02.2022.

Banda kladioničarska.

Avatar babinjak1984
babinjak1984
20:35 11.02.2022.

Kladioničarska mafija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije