Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera ulaznice

Drago Ćosić dobio otkaz na HRT-u i neće dobiti otpremninu

Drago Ćosić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
13.09.2018.
u 17:56

Ćosićev odvjetnik izjavio je kako ga je Drago o otkazu obavijestio SMS porukom

HRT-ov sportski komentator Drago Ćosić dobio je redovni otkaz - potvrdio je za Večernji list njegov odvjetnik Mate Matić i dodaje:

- Sada ćemo pokrenuti radni spor, a to želi i Drago da se sve na sudu razriješi. Drago nije uzeo ni jednu kunu i to želi dokazati na sudu.

Ćosićev odvjetnik izjavio je kako ga je Drago o otkazu obavijestio SMS porukom. Otkaz ne podrazumijeva nikakvu otpremninu, ali Matić je najavio borbu na sudu. 

Prošlog je tjedna u javnost isplivala afera u kojoj su se na oglasniku našle ulaznice za finalnu utakmicu Svjetskog prvenstva u Rusiji između Hrvatske i Francuske.

Prodavale su se za 18.500 eura, a prema serijskom broju istraga je dovela do HRT-a, koja je četiri takve VIP ulaznice dobila. Ćosić je navodno obavijestio Fifu da su ulaznice na oglasniku, a i vodstvo HRT-a o mogućem problemu.

Ulaznice su stopirane i nisu prodane. S HRT-a su obavijestili DORH, koji je prijavu proslijedio Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu. A jesu li djelatnici HRT-a počinili kazneno djelo pokušajem preprodaje ulaznica koje nisu bile njihove pokazat će istraga. 

Ključne riječi

Komentara 87

MA
marko022
18:03 13.09.2018.

koliko puta je dotični prozivao navijače radi domoljubnog pozdrava, u maniri najvećih UDBAša.

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
18:43 13.09.2018.

Sad komotno možete i stankovića postavit za urednika sportskog programa hrvata skoro pa i nema više na hrt-u.

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
18:54 13.09.2018.

Pravo pitanje bi bilo, zašto HRT dobiva toliko ulaznica i koja služba HRT - a odlučuje kome i zašto će dati ulaznice. Kao i u većini slučajeva, onaj koji je najmanje kriv ispadne žrtveno janje i zato bi USKOK trebao temeljito istražiti sve instance HRT - a, koje imaju veze sa ulaznicama. Ćosiću otkaz, a nekima Remetinec.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije