Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO PRIZNANJE

Dragić ispisao povijest: Ovo nijedan Slovenac nije uspio

Goran Dragić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
01.02.2018.
u 22:24

Nakon što je u rujnu predvodio Sloveniju do naslova europskog prvaka, Dragić je nastavio s odličnim igrama i u klubu

Branič Miami Heata Goran Dragić (31) po prvi će put u karijeri nastupiti na NBA All-Star utakmici, okupljanju najboljih košarkaša u najjačoj svjetskoj košarkaškoj ligi koja će se odigrati 18. veljače u Los Angelesu, objavio je u četvrtak povjerenik NBA lige Adam Silver.

Dragić će na All-Star utakmici zamijeniti krilo Cleveland Cavaliersa Kevina Lovea koji je otkazao nastup zbog loma lijeve ruke kojega je zadobio prije dva dana protiv Detroit Pistonsa.

Dragić će tako zaigrati za momčad koju je izabrao LeBron James te će postati prvi Slovenac koji će nastupiti na ovoj ekshibiciji.

Nakon što je u rujnu predvodio Sloveniju do naslova europskog prvaka, Dragić je nastavio s odličnim igrama i u klubu, sa 17.0 koševa i 4.8 asistencija predvodi Miami koji s omjerom pobjeda i poraza 29-22 vodi u skupini Southeast. 

Komentara 4

TN
tamo.netko
23:54 01.02.2018.

Mislite Srbin...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije