Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ SAGE

Doznajemo što će biti s Brunom Petkovićem i hoće li napustiti Dinamo

Dinamo i Rijeka sastali se u 6. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
28.08.2023.
u 13:18

Velika je vijest za navijače plavih da bi Petković uskoro trebao potpisati novi ugovor s plavima. Još treba dogovoriti neke detalje, ali očito je većina toga dogovorena.

Nije samo briljantna partija Brune Petkovića razlog što su u Dinamu nastavili pregovore s Brunom Petkovićem. Nakon odlazaka Livakovića, Šutala i Ivanušeca opravdana je bila bojazan da će otići i Petković kojeg se stalno povezivalo s Bjeličinim Trabzonsporom.

No velika je vijest za navijače plavih da bi Petković uskoro trebao potpisati novi ugovor s plavima. Još treba dogovoriti neke detalje, ali očito je većina toga dogovorena. 

Po tome bi Petković trebao postati najplaćeniji igrač Dinama, a to je i zaslužio. Sad je najmanje važno je li to milijun ili 1,3 milijuna eura godišnje, jedino što je važno jest da Petković ostane u Dinamu. 

To će biti najveće pojačanje plavih, u sjajnoj je formi, došao je na razinu na kojoj je bio kod Nenada Bjelice, njegove statističke brojke sve su bolje, a protiv Rijeke je kreirao cijeli niz prilika suigračima lucidnim proigravanjima, bude li i dalje ovakav, opravdao je ulogu kapetana.

– Bio je odličan protiv Rijeke, zato i želimo da i dalje bude s nama i da nas vodi kao kapetan – kazao je Jakirović nakon utakmice, a želja mu se očito ispunjava.

Ključne riječi

Komentara 12

BA
ban1903
13:43 28.08.2023.

Poslije trenera i najveće pojačanje. Bravo!

FR
freeshooter
13:36 28.08.2023.

...nadam se tomu, i da je iskazana želja navijača doprla do uprave, te njihove odluke da mu se ponudi novi ugovor uz povijesno najveću plaću, Bruno je to zaslužio, pametan i odličan igrač fantazista, i zna koja je prednost biti doma... uz njega će odlični trener Jakirović opet složiti moj atomski Dinamo... ale, ale dinamo ale...

5S
5simo
13:30 28.08.2023.

Napokon i jedno pojačanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije