Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI KAPETAN

Jakirović o Petkoviću: Bruno je moj Metkovac, mislim da će ostati i voditi momčad

Susret Dinama i Sparte Prag u play-offu UEFA Europske lige
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
25.08.2023.
u 08:37

Momci su igrali opušteno. Livaković je jučer, iako se oprostio, održao izniman govor u svlačionici. Da se čovjek naježi. Iako nije s nama, posvetili smo njemu i Ivanušecu ovu pobjedu - istaknuo je Jakirović

U svom debiju na klupi Dinama Sergej Jakirović ostvario je prvu pobjedu, a hrvatski prvak je protiv praške Sparte slavio s 3-1 (1-1) i tako si priskrbio dva gola prednosti za uzvratnu utakmicu doigravanja za plasman u grupnu fazu Europske lige.

Sparta je povela u 39. minuti susreta golom kapetana Ladislava Krejčija iz kaznenog udarca, ali onda se Dinamo razgoropadio.

U 44. minuti izjednačio je Dario Špikić, a pobjedu Dinamu donijeli su Dino Perić golom u 59. minuti i Luka Ivanušec koji je pogodio za konačnih 3:1 u 61. minuti.

Jakirović je nakon susreta govorio o mnogim temama, pa tako spomenuo i najrecentnije odlaske u Dinamovim redovima, one Dominika Livakovića i Luke Ivanušeca.

- Pritisak baš i ne osjećam. To je možda neka moja kvaliteta. Ovo je sport i uvijek trebaš dati sve od sebe. Momci su igrali opušteno. Livaković je jučer, iako se oprostio, održao izniman govor u svlačionici. Da se čovjek naježi. Iako nije s nama, posvetili smo njemu i Ivanušecu ovu pobjedu - istaknuo je Jakirović.

Nakon toga je prokomentirao priče o mogućem odlasku novog kapetana Dinama i hrvatskog reprezentativca, Brune Petkovića:

- Bruno je moj Metkovac, mi smo izuzetno povezani. Dobio je kapetansku traku. Važni su mi i Stefan Ristovski i Josip Mišić. Oni su senatori. Nadam se da će Bruno ostati. Mislim da će ostati i nastaviti voditi ovu momčad - rekao je novi trener Dinama.

Komentara 7

BA
ban1903
12:01 25.08.2023.

Mislim da je to odličan potez, te da će Bruno dati sve od sebe. Ne isplati ga se prodavati, jer takvog igrača ne možemo kupiti za malu lovu. Treba mu produžiti ugovor barem za godinu dana, te povećati plaću. Mislim da je to najjeftinija i najbolja opcija.

PA
pajokola1
12:00 25.08.2023.

Taj vrijedi pola sadašnje ekipe Dinama , ne daj ga ako si želiš dobro.

FR
freeshooter
12:14 25.08.2023.

...trenutno je Petko pola ekipe, sve polazi od njega... molit ga za novi ugovor i ostanak... Petko ostani, budi mentor ovim mlađima, trebaš nam... nova plaća po zahtjevu... idemo dalje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije