Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVO VIŠE NEMA SMISLA
Povratak na članak

Dosta nam je lakrdije hrvatskog nogometa!

Suci kreiraju rezultate, čelnici klubova ih linčuju, sve je centralizirano, Mamić je jedini koji odlučuje...

Komentari 53

ZO
zoom
12:25 21.09.2015.

treba razumjeti hajdukovu upravu jer: 1. bori se za novi mandat, a rezultata nemaju godinama, 2. već su 10 godina za redom iza dinama i nisu bili prvaci što posebno peče torcidu, 3. prošle sezone dinamo je demolirao hajduk sa 5:0 i sa 4:0 i ponizio ga, 4. hajduk je kukavno ispao iz EU natjecanja od slabašnog slovana i ostao bez EU zarade (4 mil.EUR) dok je dinamo ušao u LP i te ulaskom i pobjedom nad arsenalom već zaradio oko 16 mil.EUR, 5. dinamo je prodao rezervnog stopera šimunovića za 8 mil.EUR + bonusi, a hajduk čak 7-8 igrača za ukupno 0,8 mil.EUR! kad s sve to uzme u obzir, jasni su apokaliptični razmjeri hajdukovih kompleksa, a u takvim uvjetima jedini način da uprava hajduka opravda svoje enormne neuspjehe i postojanje je ovakva besmislena bjesomučna hajka!!! sjetimo se i da dan prije derbija hajdukova uprava zabranjuje mamiću ulazak u ložu poljuda iako više nikakve sudske zabrane nema!

VL
Avatar petrolio
petrolio
12:38 21.09.2015.

članak je teška huškačka manipulacija: spominje se istraga UEFE, ali se ne spominje da je nakon nje utvrđeno da je sve bilo čisto! spominje se kad je hajduk navodno oštećen odlukama marića, ali se ne spominje kad je nedavno zbog grešaka istog suca protiv lokosa dobio 3 boda!! i na kraju zaključak kako HNS treba "poštenije" ljude što jasno implicira da su sadašnji nepošteni! nije HNL lakrdija, nego je lakrdija ovaj huškački članak! sramotno!

VL
DO
dodotatino
13:45 21.09.2015.

Gospodine Karlo Ledinski i urednici VL-a u vama je vrijeme da pogledate ogledalo. Toliko mržnje, neistina, laži i manipulacije masama a sve pod krinkom zaštite izvora. Stanite jedanput imenom i prezimenom u obranu "istina" koje branite i suočite se sa mogućim sudskim tužbama. Dva dana prije Dasovič sije laži i konstrukcije po portalu u člancima koji se ne mogu komentrirati. Imate cenzuru za informacije koje ako su slučajno kontra vaših interesa niti ne vide novinske stupce a vi kao informirate mase. Samo vas interes vuče, nikakve neke borbe niti pravde, pa kako ne radite pritisak na Ostojića i odgovorne da najzad otkriju najveću sramotu hrvatskog sporta. Dinamo pljujete i Mamića jer su nedokučivi za vas, prije ste fino punili g... i đepove a sada više nema krave muzare pa bi malo uzda u svoje ruke. Što se tiče suđenja sve ovo što pišete čitalo se u Slobodnoj dana prije derbija i ništa ne ćudi. Vučimilović neka do kraja prvenstva sudi sve utakmice prvenstva i vaš Najdug će opet biti u najboljem slučaju 5. Bilo bi lijepo i da odete do Karlovca, Šibenika ili Varaždina i pitate ih zašto su oni izbačeni i za koliko a tko je u tom trenutku puta 10 imao više. I do Širića skoknite ili suda i pročitajte za što je to ozvućeni Maleš njemu dao mito. Pa zato su i otjerali najpoštenijeg predsjednika ikada jer je odao svoje prethodnike da su kupovali utakmice.

VL
ZE
zeka626
12:18 21.09.2015.

daj uvijek mamic kriv pa to nema nigdje

VL
ED
europski dinamo
12:20 21.09.2015.

hajduk je u debelom + sa sudackim greskama. Analiza pokazala.

VL
GM
Gusta magla
12:13 21.09.2015.

Bruno Maric od prve minute svaki kontakt je sudio u Hajdukovu korist.Analiza sudaca kojima je pokazano navodno igranje rukom dinamovog igraca mahom madara,talijana i slovenaca je:90%...nebi svirao jedanajsterac.Opet se opetovano vrsi pritisak na HNS i sudacku organizaciju.Kad je predproslo kolo Hajduku priznat pogodak iz cistog zaleda onda su izjavili citiram:Nezelimo komentirati sudenje.Ovo je jos jedan kme kme sa Poljuda.

VL
GM
Gusta magla
12:33 21.09.2015.

Nek istupe iz lige.....mozda budu onda prvaci 4. lige jug.

VL
BU
buljanzeljko453
12:08 21.09.2015.

Lakrdija ste vi..sto niste trazili promjene poslije lokomotive. .hajduku da nije sudackih gresaka nebi bio niti treci. .lakrdija je rukovodstvo hajduka ne braneci nikoga. .I vi novinari koji to podrzavate. .da su staviti vulica sve ok. ..

VL
ED
europski dinamo
12:27 21.09.2015.

Opet nekina treba kaos...Dinamo ostvario jedno od najvecih pobjeda u povijesti,hajduk se bori za 1.mjesto odmah iza Dinama i Rijeke,a na stadionu samo 17 000 inace bi bilo 30 000 . Upravu hajduka sve manje ljudi podrzava i zato ajmo kaos.

VL
KU
kublajkhan
12:47 21.09.2015.

ono što je neregularno je da se utakmica igrala 2 i pol dana nakon utakmice sa arsenalom i to u 17 sati. to su prljave igre hajduka. Da je kojim slučajem hajduk preživio europu nakon gospe kolo bi bilo odgođenoo i to je jedina istina.

VL
BU
budaigigo
14:07 21.09.2015.

Istupite iz liga,ali ne vi se samo drečite i kmečite ali nebi iz lige.da probate u srbiji ili u bosni?haYdUk treba mjenjati za nk široki i zrinjski.sluge ste saveza komunista(esdepe) i htjeli bi da partija postavlja kao u jugi.samo cinkarite partiji crveni sluge..osim toga sudac je morao prekinuti utakmicu zbog topovskih udara.dosta je više podilaženja jugoslavenima iz spalata.

VL
Avatar peet
peet
13:00 21.09.2015.

Kakva heb.... lakrdija. Lakrdijasi su hajdukovci koji placu kad njih netko osteti...Kad sudac osteti ekipu protiv koje igraju onda je to savim u redu..Dvolicnosti nema kraja...I da znate, necete biti prvaci jos 10 godina hahahahaha

VL
KR
kruni
12:48 21.09.2015.

lakrdija su novinari koji to sve uvelicavaju i djelatnici poput onih Hajdukovih , za sto se proziva Suker i Nogometni Savez , sta su oni tu krivi , da se Hajduku pravedno sudi bili bi jos par stotina bodova iza Dinama i Rijeke ! Neka je vas sramota Novinare i Hajduk

VL
BL
Blender
13:26 21.09.2015.

Evo Hrvatskoj da postane slavna!!! Uvedite video nadzor u nogomet pa vise nece biti pogresaka sudaca a i svim time Hrvatska bi bila prva zemlja koja je uvela video nadzor i time potaknula druge zemlje!!! Sukeru mozes se iskupiti za sve!!!

VL
DU
Deleted user
14:41 21.09.2015.

zbog Hajduka su izgleda svi lopovi!ali bi Hajduk morao najprije pocistiti pod svojim vratima.i ovaj clanak je cisti govor mrznje,a covjeku se prijeti njegovom smrcu i smrcu njegove djece.sto bi tek ovi novinari pisali da se tako smrcu prijeti ljubomiru,brbicu ili anki?izasli bi sa proglasom!

VL
PE
perfa57
18:16 21.09.2015.

Čisto huškanje. Novinari su postali zlo u društvu.

VL
RE
reza
16:44 21.09.2015.

Lakrdiju je napravio ajduk zbog svoje nemoci i lopvoa koji ga vode.Frustrirani su jer dinamo je prvak deset godina za redom i bice to i ubuduce.pa drugi put vec dobio nagradu za pozitivno poslovanje i fair play od uefe 350000 eura. Po peti put dinamovom zaslugom svi klubovi dobili u 1.HNL po 900 000kuna i to je hvala Dinamu konstantno blacenje od strane tovara. MA VISE NIKADA NECETE BITI PRVACI NIKADA!!!! Samo je pitanje dana kada cete biti izbaceni u cetvrtu ligu i nikada se nece oporaviti niti vratiti u prvu ligu i lakrdija vise nece biti. Barem ne u prvoj ligi jer ce tovari raditi lakrdije na livadama cetvrte lige. Ajduk je uzrok svog zla u hrvatskom nogometu to je vec svima normalnim postalo jasno. Da bar imamo jos kojeg mamica bili bi prvaci europe i svijeta.

VL
OL
olrajt
16:44 21.09.2015.

...kad sam pročitao članak ,prvo sam pomislio da je tekst plačen ......kako možete tako huškati i pumpati atmosferu mržnjom!....nadam se da će to ludilo prestati nakon izbora!

VL
IN
Ineboimorejeplavo
18:48 21.09.2015.

Jedini problem u HNLu i Hrvatskom sportu je hajdug, sve ostalo su nijanse

VL
LI
list68
12:55 22.09.2015.

Pavasovićeve reakcije se ne mogu opravdati, ako su istinite, no ovo je prevršilo svaku mjeru. Nemojte poistovječivati Dinamo sa Mamićem, taj slavni klub, na žalost, ima nesreču da ga vodi, ova "spodoba" od čovjeka, i njegovi plačenici, i marionete. Ja se sjećam, nekih prošlih vremena, i onda su tenzije rasle, uoči svakog "derbija", ali poslije utakmice bi, večina, zajedno zapjevala, no danas to nije moguće jer "nekome", odgovara takvo stanje, to su uostalom "pravi" navijači, osjetili i zato više ne posjećuju "cirkus" od nogometa, u režiji Zdravka Mamića.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.