Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRMIĆ VS. PETKOVIĆ
Povratak na članak

Došao kao najveće pojačanje, a nijednom nije odigrao 90 minuta! Nije ni zabio već sedam utakmica

Tako Josip Drmić kao ozeblo sunce čeka novu priliku, pa eto - i novo dokazivanje u 31. godini, čemu se sigurno nije nadao kada je u lipnju potpisao za Dinamo.

Komentari 11

Avatar AP (autokratski premijer)
AP (autokratski premijer)
08:49 17.09.2022.

Dinamu se Drmić već isplatio. Odigrao je najbolje u najvažnijoj utakmici sezone protiv Norvežana. Koliko će se Drmiću isplatiti dolazak u Dinamo još ćemo vidjeti.

VL
ZA
!zagreb!
09:01 17.09.2022.

Drmić je jako važan za klub. Petković neće biti vječno u formi, to znamo. A Drmić je već dosta doprinjeo i u europi i u prvenstvu. Ako je netko mislio da će Drmić doći i zabiti kao prošle godine je bez uvrede glup. U Dinamu jednostavno to nije njegova uloga, nema prostora za tolikl golova.

VL
ZO
zoranos
08:37 17.09.2022.

Kad su ga kupovali rekao sam da je to copy/past Gavranovića - kojega su otpisali! Sve što su trebali je bilo ostaviti Gavru koji je veliki navijač Dinama i kad igra igra maksimalno za klub! Drmić je super i još će puno koristi donjeti Dinamu, ali nisu ga trebali - imali su Gavranovića! A Gavranović je otišao zbog Krznara koji ga je ignorirao - a čovjek igra možda zadnjih 2,3 sezona jer je već prešao 30tu i još želi igrati ozbiljan nogomet.

VL
Avatar Idler
Idler
08:30 17.09.2022.

Dinamo je ipak malke veći klub od Rijeke il Hajduka 😁

VL
Avatar mladen valentić
mladen valentić
13:15 17.09.2022.

Petković je kompletniji igrač, zna stati zadržati loptu, bolji je u zračnim duelima, tehnički je potkovaniji, bolji dribler i bolji je u proigravanjima, Drmiću više odgovara igra na ne postavljenu obranu i kad mu lopta ide u prostor a ne u noge, zato se u rijeci nazabijao golova, jer su mu suigrači znali što mu paše, u Dinamu ga još ne kuže i često kasne u predaji lopte pa se često nađe u zaleđu ili mu pak daju loptu u noge, a nije toliko vičan driblingu na malom prostoru kao Petković.

VL
Avatar utunelu
utunelu
15:12 19.09.2022.

gledate nogomet cijleli zivot i opet ne nis ne kuzite..nije Drmic kupljen da pojaca Dinamo vec oslabi Rijeku

VL
UJ
ujna
13:57 19.09.2022.

Nazabijti če se on u Dinamu i potreban nam je. Idemo Josipe, samo hrabro

VL
ST
stefj
09:13 17.09.2022.

Uspoređivati Drmića i Petkovića je smiješno, nisu niti približno isti tip igrača... Što se tiče Drmićevog dolaska, puno je napravio golom protiv Norvežana, no u domaćem prvenstvu, kada se uglavnom igra protiv bunkera, on ne može doći do izražaja. Gavranović je tu bio puno bolji... Drmić će se vjerojatno prije ili kasnije donekle uklopiti, sada igrači još uvijek ne znaju kako mu dodati loptu... Od dolazaka, kao da se prerano odustalo od Emrelija, ima brzinu, dribling i udarac, čini se da ima i problem u glavi, no to nije nešto što se ne može riješiti...

VL
OS
osijek68
11:19 17.09.2022.

Petkovic sa svojom radnom etikom nema sta traziti u reprezentaciji. Velika Daliceva pogreska

VL
SS
sokac sa drave
07:25 17.09.2022.

Nitko od nas nije mogao ni zammisliti da je dinamo doveo Drmica kao rezervu za Petkovica.Nece on jos dugo kasu hladit u dinamu i treba momentalno traziti izlaz ,vratiti se u rijeku gdje ce on i rijeka ponovo procvasti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.