Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOBODNA BORBA

Dos Santos se ponaša kao da je već pobijedio Miočića, a čeka ga pravi pakao

Stipe Miočić
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/5
06.05.2017.
u 08:00

- Obojica znamo da će netko biti nokautiran u ovom meču, a ja ću biti taj koji će iz kaveza izaći s pojasom. Ja neću predviđati u kojoj će se to rundi dogoditi, no pojas će ostati kod mene.

Za vrijeme telefonske konferencije, Junior Dos Santos usudio se izreći sljedeće:

- U svojim mislima vidim se kako pobjeđujem Miočića nokautom prije isteka druge runde. S obzirom da ću nakon te borbe opet biti svjetski prvak, volio bih da mi UFC dozvoli da odradim boksački meč i to s boksačkim prvakom Joshuom. Prvak protiv prvaka u boksačkom meču! Upustio bih se u taj okršaj da se vidi tko je najopasniji čovjek na svijetu, a samo jedan može nositi takav epitet.

Miočić: Pojas ostaje kod mene

To što se Dos Santos već smatra novim prvakom, psihološki pogoduje braitelju naslova Miočiću. Neka si Junior misli što hoće, no i on će dobiti porciju, razmišlja hrvatski Amerikanac:

- Obojica znamo da će netko biti nokautiran u ovom meču, a ja ću biti taj koji će iz kaveza izaći s pojasom. Ja neću predviđati u kojoj će se to rundi dogoditi, no pojas će ostati kod mene.

Obojica boraca prisjetila su se njihove borbe, održane u prosincu 2014., koja je pripala Brazilcu (jednoglasnom odlukom sudaca) bez obzira što je na Juniorovu licu bilo puno više tragova bitke nego na Stipinu.

- Bio je to meč jako težak za obojicu. Miočić zaista udara tvrdo i jako jer je izniman boksač - prisjetio se Dos Santos.

- To je borba u kojoj sam shvatio da pripadam svjetskom vrhu jer sam odradio pet rundi s borcem koji je nokauter. No, ja sam danas bolji borac nego tada i Junior će to osjetiti - naglasio je Miočić čiji je trener Marcus Marinelli poentirao sljedećom izjavom:

- Stipe je sada bolji nego ikada. Kroz karijeru nije pretrpio puno štete i sjajno je tjelesno pripremljen. Svaki put kada nekoga pobijedi, imam dojam da se taj nikada više potpuno ne oporavi. Svi se vrate, ali kao ponešto slabija verzija prijašnjeg sebe. S njim je boraviti u kavezu uistinu brutalno iskustvo. 

Komentara 2

Avatar mojrodjo
mojrodjo
08:58 06.05.2017.

santos laprda gluposti i pali vatru prije meca radi gledanosti,inace u zg smo vidjeli da je ok. naravno proci ce ko i njegov zemljak prije njega,ako ne i gore.Stipe je Hrvatski Lav.

GU
General_U
11:41 06.05.2017.

respekt za oba borca naravno volio bi vidjeti dobar meč i stipinu pobjedu. sritno stipane hrvatski sokole!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije