Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA KAPETANA

Domagoj Duvnjak: Ispričavamo se hrvatskoj javnosti, ovo nije prava reprezentacija

Kairo: Svjetsko prvenstvo u rukometu, Danska - Hrvatska
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/7
25.01.2021.
u 22:11

Od prve utakmice nismo bili pravi, nismo bili Hrvatska od prošle godine. To je činjenica i ne bježimo od toga

Prije svega, kao kapetan se ispričavam hrvatskoj javnosti na ovom turniru. Od prve utakmice nismo bili pravi, nismo bili Hrvatska od prošle godine. To je činjenica i ne bježimo od toga, prva je reakcija kapetana hrvatske rukometne reprezentacije Domagoj Duvnjak nakon ispadanja sa SP-a u Egiptu.

Hrvatska je za četvrtfinale morala svladati Dansku, ali je na kraju izgubila s neugodnih 38:26.

- Danas smo dobili lijepu lekciju, prvo poluvrijeme je bilo u redu, ali u nastavku smo nestali s terena - rekao je Duvnjak za RTL.

Što se dogodilo s reprezentacijom?

- To je dobro pitanje, morat ćemo napraviti analizu. Ne znam razlog. Prošle godine smo igrali sjajno, ove godine ništa nije funkcioniralo. Moram biti iskren i reći da je ovo moj najlošiji turnir za Hrvatsku i preuzimam dio odgovornosti kao kapetan.

Odlazak Červara?

- Žao mi je što je otišao s ovakvim porazom, ali nas njegov odlazak nije uznemirio. Odradili smo sastanak međusobno i s izbornikom, ali danas opet ništa nije funkcioniralo.

Slijede kvalifikacije za Olimpijske igre?

- Trebamo napraviti dobar reset. Tu je savez koji će odlučiti tko će biti novi izbornik. Pred nama su kvalifikacije, bitan turnir. Uvjeren sam da ne možemo lošije od ovoga. Moramo pronaći atmosferu od prošle godine.

>>> Pogledajte izjave Željka Muse i Zlatka Horvata nakon poraza protiv Danske

Ključne riječi

Komentara 22

JA
Jania
22:30 25.01.2021.

Šteta, ali ne trebamo sad unedogled dramiti . Iz poraza trebamo nešto naučiti i biti bolji.

ZV
Zvolen2
23:11 25.01.2021.

Momci uporno igraju kroz sredinu a svi nas procitali kao knjigu ? Krila nam stoje sa strane i kopaju nos ?

DU
Deleted user
22:38 25.01.2021.

Nije tragedija, jednostavno ništa nije valjalo a na nekim novim ljudima je da poslože najbolje što imamo i nastave. Skromno mislim da se rukomet brzo mijenja, postaje sve brži i to zahtjeva novi tip igrača koji je u stanju odgovoriti na tu novu rukometnu stvarnost. Igrači koji su tromi u obrani ispada da nemaju šta tražiti u današnjem rukometu. Zato onaj koji dođe za izbornika ima veliki izazov posložiti igrače koji mogu igrati brzo i efikasno. IMHO.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije