Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjećanje na velikana

Domagoj Čavlović: Cibona je uvijek bila Zadranima najdraža igračka

Ćosićev kup
Foto: basketball.hr
1/9
16.02.2018.
u 17:24

O Krešinu liku i djelu bilo je govora i u zadarskoj Gradskoj vijećnici na primanju za sve sudionike završnog turnira kojeg je upriličio gradonačelnik Branko Dukić

Na dan polufinalnih utakmica Kupa Krešimira Ćosića predstavnici Hrvatskog košarkaškog saveza, dvaju zadarskih klubova (KK Zadar, KK Sonik Puntamika), ali i članovi obitelji Ćosić, položili su vijenac na spomenik nezaboravnom košarkaškom velikanu koji se nalazi ispred dvorane u zadarskom Višnjiku koja nosi njegovo ime.

Položiti cvijeće baki Ljerki "pomoglo" je i dvoje Krešinih unučadi Borna (3,5) i Natali (5), ali i kćerka Ana koja se prihvatila posla objedinjavanja i ukoričavanja očevih dnevnika što bi moglo biti jako zanimljivo djelo hrvatske sportske publicistike.

Ćosićev kup
1/5

O Krešinu liku i djelu bilo je govora i u zadarskoj Gradskoj vijećnici na primanju za sve sudionike završnog turnira kojeg je upriličio gradonačelnik Branko Dukić i kojem je predsjednik HKS-a Stojko Vranković uručio dres hrvatske reprezentacije s brojem jedan i imenom.

- Ovdje je održan prvi završni turnir s Krešinim imenom pa mi je drago da je to slučaj i za 20. obljetnicu otkako nacionalni kup nosi ime našeg košarkaškog diva. Ugođaj na utakmicama u Zadru je odličan, a mi se nadamo da će tako biti i sljedeći tjedan kada će naša reprezentacija ovdje igrati dvije kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo - kazao je Stojko.

Zadarski gradonačelnik je pak izrazio zadovoljstvo što su njegov grada i istoimeni klub ugostili šest hrvatskih momčadi. Drugi zadarski sastav je trećeligaš Sonik Puntamika za kojeg je Dukić kazao:

- Drago nam je da u gradu imamo klub u kojem će igrati samo zadarski košarkaši.

Predsjednik Puntamike, negdašnjeg Borika, Mirko Jošić pokušao je pak "opravdati" visok četvrtfinalni poraz od Zadra duhovitom dosjetkom.

- Nama je želja da budemo dobar filter igrača za Zadar. U Višnjiku nas je pak iznenadila temperatura zraka jer smo iz Jazina, sa "plus 3" došli na toplih "plus 20".

Nakon što je Cedevitin direktor Davor Užbinec pohvalio organizatore, Cibonin direktor Domagoj Čavlović je pak izrazio žaljenje što njegova momčad ide na Zadar već u polufinalu:

- Žao mi je što se ovaj susret nije dogodio u finalu jer Cibona je ipak najdraža igračka Zadrana. To su utakmice uz koje ide puno folklora.

Našalio se i sportski direktor polufinalista Zaboka koji je, svjestan da Zadrani u pravilu navijaju protiv zagrebačkih klubova, pa je za sraz s Cedevitom kazao:

- Očekujemo da će Zadrani navijati za nas protiv Cedevite.

Posljednji od čelnika kluba koji je kod gradonačelnika govorio bio je direktor Zadra Želimir Žilavec:

- Nadam se da redoslijed govora neće biti i konačni redoslijed momčadi na ovom natjecanju. Štoviše, nadam se da će biti posve obrnuto.

Komentara 2

MB
Margaret_Bridges7634
17:57 16.02.2018.

Iskreno sam napravio $ 31672 mjesečno na društvenim medijima samo nekoliko sati dnevno. Svi će pokušati za taj posaao. Američka država nam daje veliku priliku za zarađivanje na mreži. ja sam student kolaža i radim online za zarađivanje kod kuće. možeš provjeriti moju točku interesa. samo kliknite na ovu stranicu i vist za više detalja zahvaljujem ...... ovdje >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­w­w.T­r­g­o­v­i­n­a­9.​C­o­m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije