Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo
Povratak na članak

Dolazi i Spahić, što otvara mogućnost prodaje Vrsaljka

Dinamu je ostao još jedan posao vezan uz dovođenje igrača, Domagoj Vida je predzadnji, a Edin Spahić trebao bi biti zadnji igrač koji će doći među plave

Komentari 11

BO
Boystar
18:11 18.06.2011.

Badelji Vrsaljko su po meni najbolji Dinamovi igrači. Badelj je bolji i od razvikanog Samira, a Leko mu nije ni prići, a Vrsaljko je extra talentovan i bolji je već sad od Ćorluke, a Vida na desnom mu nije ni prići. Tako ćemo samo biti slabiji nego prošle sezone izuzev štoperske linije i to ako dođe Spaha.

VL
DU
dubrovnik2011
21:21 17.06.2011.

pricate o tom spahicu vec danima,i na kraju mu ni ime ne znate.nije edin nego EMIR

VL
SM
smatokov
22:40 17.06.2011.

Emir Spahić (rođen 18. augusta 1980. godine u Dubrovniku, Hrvatska) je bosanskohercegovački fudbaler, te kapiten bosanskohercegovačke fudbalske reprezentacije. Trenutno nastupa za francuski Montpellier. wikipedia čini čuda , a naš robert proslavljeni novinar koji sve zna ostaje JUNAC-i ma ne JUNAC volusina

VL
OB
-obrisani-
23:27 17.06.2011.

spahic je igracina

VL
DJ
Djedmedjed
10:14 18.06.2011.

dobatr je Spahic igrac, ali 3 banke je navrsil. Vrsaljko je mlad i talentiran, pa ga Maminjo prije kvalifikacija za LP sigurno ne bu prodal.to je najbolji izlog i prilika da se prodaja povisi za kakav \"milijuncic\".

VL
JA
JackRussell
11:07 18.06.2011.

Tako se lijepe stvari događaju oko Dinama posljednjih tjedana, ali novinari nemaju mira pa opet prodaju Vrsaljka i Badelja, iako su Flak i Dasović život stavili na kocku kada su najavili da Mamić obojicu prodao već u siječnju. Jasno jestt kako je Mamić ovoga ljeta najviše napravio što se tiče snaženja momčadi za napad na Ligu prvaka i jednostavno nije niti on lud da ikoga prodaje prije nego se sve bude znalo. Dakle, sve dok Dinamo igra kvalifikacije za Ligu prvaka, nitko od najvažnijih igrača neće biti prodan, ako ne uspiju onda će vjerojatno biti druga priča. No, o tom potom, ovakav Dinamo, još ako dođe Spahić biti će najjači u posljednjih deset godina i još kao nositelji u posljednjem kolu kvalifikacija za Ligu prvaka, čak je realno očekivati plasman među najbolje europske momčadi. Treba vjerovati u to.

VL
DJ
Djedmedjed
11:29 18.06.2011.

russel, ovo bi mogla biti najjaca momcad od kad su otisli Modric i Eduardo, no u prognoze ja ne bi nikakve isal. Kad je Dinamo bil stvarno jak ili je imal los dan (Steaua 1993) ili katastrofalnog suca (Newcastle , Werder) ili jednostavno prejakog protivnika (Arsenal). Koliko smo jaki to se bude tek vidilo, jer Spahic je vec stariji i sporiji, a Vida nema bas neke igracke prakse (igral je konstantno samo u ligi UEFA-e.

VL
KI
kiiko
12:22 18.06.2011.

spahic,tonel,vida,cufre,vrsaljko,ibanez jos kad se oporave biscan i barbaric to je najbolja odbrana dinama u povijesti i imamo sjajne vratare kelava i loncaric, dobar vezni red, ali mi se ne svidja krstanovic, ako uspije kao mandzukic onda svaka mu cast ali sumnjam

VL
DU
Deleted user
12:48 18.06.2011.

Badelja i Vrsaljka NE prodavati! Oni su među najboljima, a nakon iduće Lige (prvaka ili euro), vrijedit će barem tri puta više. osim toga Badelj je mozak Dinamove igre, najbolji vezni, odličan tehničar i pucač. To svi vide, osim Bilića.

VL
DU
Deleted user
12:54 18.06.2011.

slažem se sa onima koji kažu da bi ovo mogla biti jedna od najboljih Dinamovih ekipa. Ali, ponavljam, s ovim prinovama, obavezno bez Šimunića, i ostaviti Badelja i Vrsaljka. Jurčića kao borca i Dinamovca cijenim, da vidimo kakav će biti kao trener.Mamići moraju obavezno i s navijačima naći kompromis.

VL
SE
senior
14:21 18.06.2011.

perokoji, Baselja i Vrsaljka, NE prodavati. Badelja i Vrsaljka NE, prodavati. Koje od ovo dvoje?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.