Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Dolazi i Spahić, što otvara mogućnost prodaje Vrsaljka

'28.01.2011., Zracna luka Zagreb, Aerodrom Pleso, Zagreb, - Odlazak nogometasa NK Dinamo na pripreme u Tursku. Sime Vrsaljko.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
17.06.2011.
u 21:16

Dinamu je ostao još jedan posao vezan uz dovođenje igrača, Domagoj Vida je predzadnji, a Edin Spahić trebao bi biti zadnji igrač koji će doći među plave

– U kontaktu smo, njegov odnos s Montpellierom nije čist, no imamo informacije da se sve razvija u dobrom smjeru i nadam se da ćemo za nekoliko dana imati rješenje. To bi bio kraj dolazaka, iako se nikad ne zna – kazao je Zoran Mamić.

To znači da iz kombinacija otpada Josip Šimunić.

– Teško je to realizirati, ništa se s Hoffenheimom nije pomaknulo i izgledi su jako mali jer nemamo vremena čekati – kaže mlađi Mamić.

Kako god bilo, dolazak Vide, a očito i Spahića, što bi trebalo realizirati početkom tjedna, u utorak, otvara i druge mogućnosti. Spahić bi igrao na mjestu stopera u paru s Tonelom, Cufré bi držao lijevu bočnu poziciju. Dođe li dobra ponuda, a očekuje se, Šime Vrsaljko mogao bi biti prodan. Pa bi Vida igrao na mjestu braniča.

Tako bi plavi vratili sve potrošeno u ovom prijelaznom roku, još bi i zaradili. Doduše, Vida je igrao i kao zadnji vezni, iako bi ipak teško mogao nadomjestiti Milana Badelja. No, dolaskom Spahića prijelazni rok za Dinamo neće završiti. Mnogo toga ovisit će o kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Komentara 11

DU
dubrovnik2011
21:21 17.06.2011.

pricate o tom spahicu vec danima,i na kraju mu ni ime ne znate.nije edin nego EMIR

SM
smatokov
22:40 17.06.2011.

Emir Spahić (rođen 18. augusta 1980. godine u Dubrovniku, Hrvatska) je bosanskohercegovački fudbaler, te kapiten bosanskohercegovačke fudbalske reprezentacije. Trenutno nastupa za francuski Montpellier. wikipedia čini čuda , a naš robert proslavljeni novinar koji sve zna ostaje JUNAC-i ma ne JUNAC volusina

BO
Boystar
18:11 18.06.2011.

Badelji Vrsaljko su po meni najbolji Dinamovi igrači. Badelj je bolji i od razvikanog Samira, a Leko mu nije ni prići, a Vrsaljko je extra talentovan i bolji je već sad od Ćorluke, a Vida na desnom mu nije ni prići. Tako ćemo samo biti slabiji nego prošle sezone izuzev štoperske linije i to ako dođe Spaha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije