Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAO SAM

Dok su svi spavali, Đoković je napravio nešto neočekivano pa rekao: Zastrašujuće

Đoković
Foto: Pixsell/Reuters
29.01.2019.
u 10:33

- Zastrašujuće tiho - rekao je osvrćući se po praznoj dvorani. Zatim se upitao gdje je mreža koju su radnici već odnijeli s terena.

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković novi je rekorder Australian Opena sa sedam naslova pobjednika. 

Srbin je u nedjeljnom finalu u Rod Laver Areni u Melbourneu razbio Španjolca Rafaela Nadala sa 6:3, 6:2, 6:3 za samo dva sata i četiri minute igre te tako stigao do svog 15. naslova na Grand Slam turnirima. 

A nakon što je sve završilo, Đoković se tijekom noći vratio u Rod Laver Arenu. 

- Zastrašujuće tiho - rekao je osvrćući se po praznoj dvorani. Zatim se upitao gdje je mreža koju su radnici već odnijeli s terena. Video možete pogledati ovdje.

S druge strane, Nadal nije uspio postati prvi tenisač (u Open eri) koji je najmanje po dva puta osvajao svaki od četiri Grand Slam turnira. Priznao je da je to bila “nevjerojatna razina tenisa” koju on nije mogao pratiti. U najvećem teniskom rivalstvu svih vremena Đoković sada vodi s 28-25 u pobjedama, ali Đoković je dobio devet posljednjih mečeva.

>> Pogledajte i prijem tenisača kod predsjednice

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
18:19 29.01.2019.

Dok su svi spavali on ispustio tihomira i niko da primeti dok ne ponestade vazduha 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije