Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Dojmljivi Luka Modrić, heroj White Hart Lanea zove se Gareth Bale!

Gareth Bale
Pixsell
02.11.2010.
u 22:50

Tottenham je u 4. kolu Lige prvaka na White Hart Laneu pobijedio Inter 3:1.

Luku Modrića želi Barcelona! Ta priča traje već nekoliko dana i nije samo najobičnija medijska sapunica. Ako je Josep Guardiola sinoć na White Hart Lane poslao svog čovjeka da snimi hrvatskog nogometnog reprezentativca, pogodio je. Iako je ponovno, potpuno zasluženo, zvijezda večeri kao i prije dva tjedna bio Gareth Bale, Luka je odigrao jako dobru utakmicu.

Maicon nemoćan

Trenutačno jedini aktivni Hrvat u skicama Harryja Redknappa u prvom činu sudara s Interom uglavnom je pokretao akcije, razigravao suigrače i bio stožerni vezni igrač momčadi. A u 18. minuti je na 25 metara od vrata primio loptu, driblingom izbacio dva igrača u crno-plavim majicama i fino loptu podvalio Nizozemcu Rafaelu Van der Vaartu koji ju je primio na rubu zaleđa i poslao je u mrežu. White Hart Lane je proključao, a u zraku su navijači Spursa visoko dignuli transparent na kojem je pisalo: "Samo je jedan Rafa!". Iznad tih riječi stajale su slike Rafaela Van der Vaarta i Rafe Rafaela Beniteza.

I u nastavku je Luka bio dojmljiv, a pomoćnik Slavena Bilića i sukomentator prijenosa Lige prvaka na Novoj TV Nikola Jurčević često je spominjao Luku.

– Meni izgleda kao da bolje igra u nastavku. Nema dvojbe da je ovo jedna od njegovih najboljih utakmica ove sezone.

No, za rušenje europskog prvaka najzaslužniji je lijevi bočni Gareth Bale. Velšanin je izludio slavnog Maicona, bezbroj puta je projurio, a dvaput je stigao asistirati. Prije dva tjedna na San Siru je postigao sva tri pogotka za Londončane u porazu od aktualnog prvaka Europe 4:3.

– Kolika bi bila njegova cijena? – pitao se nakon te utakmice predsjednik Intera, nekoć silno rastrošni Massimo Moratti.

Pletikosa na klupi

Spominjalo se 40 milijuna eura, nakon sinoćnje izvedbe nema dvojbe da će velškom nogometašu cijena vrtoglavo rasti i uopće nema nikakve sumnje u to da će se svi najbolji svjetski klubovi uključiti u borbu za Baleom. Jer, doista fascinira lakoća kojom Bale sprinta u prvoj i posljednjoj minuti utakmice. Jednostavno u ovom trenutku ne postoji branič koji bi igrao u tako dobroj formi.

Što se naših nogometaša u Tottenhamu tiče, Ćorluka još uvijek nije spreman, a vratar Stipe Pletikosa i Niko Kranjčar dvoboj su odgledali s klupe.

Rezultati:

A: Tottenham-Inter 3:1 (Modric as.), Werder-Twente 0:2;

B: Benfica-Lyon  4:2 (Lovren 90'), Tel Aviv-Schalke 0:0 (Rakitic igrao do 74. minute)

C: Bursaspor-ManUtd 0:3, Valencia-Rangers 3:0; D: Rubin-Panathinaikos 0:0, Kopenhagen-Barcelona 1:1

D: Rubin-Panathinaikos 0:0, Kopenhagen-Barcelona 1:1

Ključne riječi

Komentara 12

SA
SI aka SI
09:37 03.11.2010.

di će Modrić ne znam, ali mislim da će Bale u Real na poziciju lijevog beka

MA
markovic
23:34 02.11.2010.

ovaj BALE je bolestan,pa ide lik ko napušen,trči ko blesav,i kaj je najbolje ismijava najbolje branice svijeta iz zajebancije

JA
javier
08:33 03.11.2010.

the biggest gay cunt which i met in my life is javier ruiz, spaniard from malaga and he works at tesco, upper baggot street dublin 4, in ballsbridge. his mobile number is 00353 87 75 19820

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije