Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANONIMAC SLAVIO

Dogodila se jedna od najvećih senzacija u povijesti. Đoković šokantno izgubio od 123. igrača svijeta

Tennis: BNP Paribas Open-Day 8
Foto: Jayne Kamin-Oncea/REUTERS
1/5
12.03.2024.
u 07:09

Mladi Talijan senzacionalno je nakon dva i pol sata pobijedio iskusnog teniskog šampiona u Kaliforniji na jednom od najjačih turnira u svijetu, koji je zbog snage i prestiža nazivaju dobio naziv 'peti Grand Slam.'

Sprski tenisač i prvi reket svijeta Novak Đoković, vjerojatno najbolji u povijesti je izgubio 4:6, 6:3, 3:6 je u trećem kolu Mastersa u Indian Wellsu od 16 godina mlađeg Luce Nardija, inače 123. tenisača na ATP ljestvici. Mladi Talijan senzacionalno je nakon dva i pol sata pobijedio iskusnog teniskog šampiona u Kaliforniji na jednom od najjačih turnira u svijetu, koji je zbog snage i prestiža nazivaju dobio naziv 'peti Grand Slam.'

GALERIJA Đoković izgubio od 123. igrača svijeta

Tennis: BNP Paribas Open-Day 8
1/5

Nardijeva pobjeda protiv Đokovića definitivno spada među najveća iznenađenje u tenisu jer je potpuni anonimus koji je u kultni turnir ušao nakon ispadanja u kvalifikacijama od Davida Goffina, popularno nazvano 'lucky loser', u ranoj fazi pobijedio velikana koji je Indian Wells osvajao rekordnih pet puta. 

http://

Đoković se od početka meča dosta mučio te je na kraju prvog seta tražio tabletu zbog boli u želucu. Zbog toga je i nakratko napustio teren kako bi se pokušao oporaviti.

VEZANI ČLANCI:

S druge strane, mladi Nardi je igrao sjajno te je uspio u odlučujećem setu iznenaditi Srbina u šestom gemu trećeg seta te održavati prednost do kraja za najveću pobjedu karijere. 

 

 

Komentara 12

Avatar barba_arba
barba_arba
08:50 12.03.2024.

Nestalo mlika u prahu?

Avatar volim fritule
volim fritule
08:32 12.03.2024.

sigurno mu se vratila u sjećanje tjekom meća STRAŠNA bombardiranja, sve strahote i patnja što je nosio trodnevni rat u srbiji 99' , njegovo 48 sati boravka u podrumu , baš mi ga žao nije to zaslužio😭

MA
marijanka
08:05 12.03.2024.

Pa i on je covjek od krvi i mesa ,zar ne moze imati los dan. Popravit ce on to .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije