Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA LUKAVOST

VIDEO Novak Đoković s legendarnim Hrvatom zaigrao nogomet, a jedan potez još nikad nije izveo

Screenshot: X.com
07.03.2024.
u 09:49

Kad ne igra tenis, krati vrijeme do mečeva, a sad je najbolji tenisač svijeta odlučio i zaigrati nogomet

Najbolji tenisači svijeta trenutno su u SAD-u gdje se igra tzv. "peti Grand Slam" turnir, onaj iz Masters serije u Indian Wellsu. Među njima je i Novak Đoković koji je bio slobodan u prvom kolu. 

Đoković je u pauzi od napornog treninga odlučio zaigrati nogomet, a u njegovu su društvu bili mnogi poznati tenisači, od Arine Sabalenke do našeg Ivana Dodiga koji će nastupati u konkurenciji parova.

A nakon jedne akcije na terenu Đoković je zabio gol petom. Urnebesno je potom proslavio gol, a njegova je reakcija postala viralna. Oduševio je čak i Amerikance koji su mu zapljeskali.

Komentara 4

GN
gnoj
11:19 07.03.2024.

A tko vam je taj "legendarni Hrvat " ?????

BL
blekpanther
14:08 07.03.2024.

Ja ne vidim nigdje petu!

HA
Hary3
11:54 07.03.2024.

Stvarno pretjerujete. Krv nije voda, ali ipak, da se probate malo suzdržati? Mislim da iritirate čitatelje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije