Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Challenger Ostrava

Dodig u četvrtfinalu

Ivan Dodig
Reuters
29.04.2010.
u 14:21

Hrvatski tenisač Ivan Dodig plasirao se u četvrtfinale ATP Challengera koji se igra na zemljanoj podlozi u češkoj Ostravi, uz nagradni fond od 42.500 eura.

Osmi nositelj, inače 186. tenisač svijeta, proveo je gotovo dva sata i 35 minuta na terenu u meču drugoga kola. Toliko mu je trebalo za pobjedu 6:7(4), 6:2, 6:2 protiv Španjolca Adriana Menendez-Maceriasa, 191. igrača ATP ljestvice.

Bio je to njihov prvi međusobni ogled, a Dodig je u njemu iskoristio pet od deset break-prilika, od čega dvije od četiri u svakom od posljednja dva seta. Po break u prvome setu ostvarila su obojica tenisača. Španjolcu je to bila jedina iskorištena lopta za obrat iz ukupno sedam prilika.

Za proboj u polufinale Dodig će igrati protiv boljeg iz ogleda Martina Klizana i Roberta Bautista-Aguta.

ATP Challenger Ostrava, 2. kolo:

Dodig (8) - Menendez-Macerias 6:7(4), 6:2, 6:2.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije