Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Roland Garros

Dodig slavio protiv Škugora u mješovitim parovima

Ivan Dodig
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
03.06.2018.
u 15:11

Hrvatsko-tajvansku kombinaciju u četvrtfinalu čeka dvoboj protiv Amerikanke Nicole Melichar i Austrijanca Alexandera Peye.

Drugi nositelji turnira mješovitih parova u Roland Garrosu, naš Davis Cup reprezentativac Ivan Dodig i Tajvanka Latisha Chan, plasirali su se u nedjelju u četvrtfinale pobijedivši u 2. kolu hrvatsko-američki par Franko Škugor - Vania King sa 6-3, 3-6, 10-7. 

Dodig i Chan su imali set i 'break' prednosti (6-3, 2-1) prije nego što su Škugor i King serijom od četiri osvojena gema u drugom setu napravili preokret i izborili odlučujući 'tie-break'. U njemu je hrvatsko-američki par poveo 5-2, ali su Dodig i Chan osvojili osam od sljedećih 10 poena i stigli do pobjede.

Hrvatsko-tajvansku kombinaciju u četvrtfinalu čeka dvoboj protiv Amerikanke Nicole Melichar i Austrijanca Alexandera Peye.

U nedjelju će se za mjesto u četvrtfinalu mješovitih parova boriti i Mate Pavić koji igra u paru s Kanađankom Gabrielom Dabrowski, s kojom je osvojio ovogodišnji Australian Open. Prvi nositelji za suparnike imaju Čehinju Andreu Sestini Hlavačkovu i Francuza Edouarda Roger-Vasselina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije