Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Challenger Bergamo

Dodig poražen u četvrtfinalu

Ivan Dodig
Davor Puklavec/pixsell
12.02.2010.
u 18:36

Hrvatski tenisač Ivan Dodig zaustavljen je u četvrtfinalu ATP Challengera u Bergamu. Bolji od njega u meču dugom dva sata i 16 minuta bio je Slovak Karol Beck 2-1 u setovima.

Do 3. je kola Dodig došao nakon pobjede protiv ruskog tenisača Jurija Šukina (7-6, 6-4) te slavlja nad naturaliziranim Amerikancem Alexom Kuznetsovim (6-4, 7-5). Protiv drugoga nositelja dvoranskog Challengera koji se igra uz nagradni fond od 42.500 eura Dodig je ostao korak prekratak pa je nekad 36. tenisač svijeta, a danas 139., slavio 6-4, 3-6, 6-3.

Iskoristio je Slovak četiri od osam lopti za oduzimanje servisa, Dodig, 168. igrač svijeta, ostao je na tri breaka iz deset pokušaja u njihovom prvom međusobnom ogledu.

Podsjetimo da je Beck turnir započeo pobjedom protiv još jednoga Hrvata. U prvome je kolu sa 6-2, 6-1 svladao Roka Karanušića.

ATP Challenger Bergamo, četvrtfinale:

Beck (2) - Dodig (6) 6-4, 3-6, 6-3

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije