Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONEŠTO ZA SVAKOGA

Do kraja listopada ljubitelji sporta doista će uživati uz EON TV

EON TV
Foto: Shutterstock
1/3
17.10.2022.
u 12:03

Bogati sportski sadržaji prikovat će uz TV ekrane i velike i male, jer trebat će izabrati što gledati iz obilja koje se nudi

 Ako postoji mjesec u kojem se događa toliko sportskih natjecanja da će i najizbirljiviji uživati - to je ovogodišnji listopad. Nudi prave poslastice pa će doista iz mora vrhunskih sportskih događanja biti teško izabrati što gledati. Najveće sportske zvijezde današnjice zasigurno će svojim umijećem privući sve koji uživaju u raznim sportovima i prate događanja.

Od Formule 1 do kriketa

Najbrže i najelitnije natjecanje, Formula 1, u kojem tisućinke odlučuju o poretku, a adrenalin kod gledatelja je nemjerljiv, tijekom ovog će mjeseca biti mamac za svoje obožavatelje. Iako je Europa tradicionalno središte Formule 1 i njeno vodeće tržište, velike se nagrade tog najskupljeg svjetskog sporta održavaju i na drugim kontinentima, a njihov broj kontinuirano raste. Nakon što je početkom mjeseca održana utrka u Singapuru, 23. listopada domaćin elitnog natjecanja bit će Austin u Texasu i tamošnja staza Circuit of the Americas. Ta relativno nova staza omogućila je Texasu domaćinstvo i označila povratak Formule 1 u Sjedinjene Američke Države. Potom slijedi Velika nagrada Meksika. U nedjelju 30. listopada najbrži vozači današnjice odmjerit će snage na stazi Autodromo Hermanos Rodriguez - Mexico City. Ima li boljeg mamca za provesti vrijeme pred TV ekranom?

Bez nogometa život ne bi bio isti, zar ne? Stara krilatica koja kaže da nogomet igraju svi, ali uvijek pobjeđuje Njemačka, možda je točna, možda i nije, ali nemoguće je poreći da većina ljubitelja uživa u majstorijama igrača Bundeslige i ne propušta njihove nastupe. Imat će za to podosta prilika do kraja ovog mjeseca jer na rasporedu je niz utakmica. Naravno, s posebnom pažnjom pratit će se nastupi hrvatskih zvijezda Andreja Kramarića u Hoffenheimu, Joška Gvardiola u Leipzigu, Borne Sose u Stuttgartu, Josipa Brekala u Wolsburgu i Kristijana Jakića u Eintrachtu. Svi oni uzdanice su svojih klubova, uglavnom su imali odličan start nove sezone, pa će se s pažnjom pratiti i nastavak njihove forme.

I tenis će ovoga mjeseca donijeti poprilično uzbuđenja. Od 17. listopada igra se European Open u belgijskom Antwerpu i Stockholm Open u Švedskoj. Istog datuma počinje i Tennis Napoli Cup u Napulju. Tjedan dana kasnije, 24. listopada startaju dva turnira: bečki Erste Bank Open i Swiss Indors Turnir u Baselu. Posljednjeg dana ovog mjeseca kao šlag na kraju - tu je ATP 1000 turnir - Rolex Paris Masters.

Foto: Shutterstock

Veliko je zanimanje za utakmice NFL-a, američke nogometne lige. Nastavljaju se do kraja listopada, a obožavatelji će zasigurno s posebnom pozornošću pratiti Toma Bradyja, sedmerostrukog osvajača Super Bowla, kojem je ovo najvjerojatnije posljednja sezona u kojoj se natječe. Tako je najavio pa ostaje zagonetka hoće li nastaviti svoj zlatni niz ili se oprostiti. Navijače će zanimati i što će se događati s momčadima u ostatku prijelaznog roka. Kako bilo - slijede brojna uzbuđenja u tom izuzetno popularnom sportu za čije utakmice ulaznice planu u trenu.

Nastavljaju se i uzbuđenja koja donosi motociklističko natjecanje. Miguel Oliveira već se pokazao izuzetno uspješnim na GrandPrixu na Tajlandu u kombiniranim uvjetima kiše i suhe staze. Uzbuđenja tek predstoje jer 16. listopada održava se australski GrandPrix, a potom slijedi pretposljednja utrka ove sezone - ona u Malaziji. Između vodećeg dvojca Miguela Oliveira i Jacka Millera samo je dva boda razlike. Hoće li Millerov „domaći“ teren u Australiji donijeti prevagu u njegovu korist? Bit će to možda i presudno u tome tko će na kraju sezone ponijeti titulu najboljeg.

Ni ljubitelji košarke neće biti zakinuti za brojna uzbuđenja i zanimljive utakmice. Najjače košarkaško natjecanje u Europi, košarkaška Euroliga počela je 6. listopada i nastavlja se. Očekuju se i nadalje izvrsne partije kao što je na početku sezone hrvatski reprezentativac Mario Hezonja u redovima Real Madrida na gostovanju nadjačao Panathinaikos, a Jaleen Smith, također hrvatski reprezentativac američkih korijena u Albi Berlin zablistao odličnom igrom.

Foto: Shutterstock

Sve je moguće uz EON

Sva ta sportska uzbuđenja prikovat će mnoge uz TV ekrane, ako su EON-ovi korisnici. I ne samo spomenuta, već i atletska natjecanja Dijamantne lige, hokejaše, utakmice kriketa i brojnih drugih sportova.

  • Svi SportKlub kanali su dostupni u EON-ovim paketima - 15 SK kanala, a od toga je 10 SK kanala + SK HD, SK 4K, SK Golf, SK Fight i SK e-sports. Svi kanali su u HD rezoluciji, a SK4K ima 4K rezoluciju.
  • Za one najveće fanove i analitičare EON za određene sadržaje nudi i EON Sports Mode pomoću kojega se mogu pratiti poretci na ljestvicama, sastavi i formacije timova, statistika, tijek utakmice i drugi detalji.
  • Svojim korisnicima EON pruža vrhunsko iskustvo gledanja - sadrži bogatu ponudu najboljih domaćih i međunarodnih programa te se može pohvaliti jednim od najbogatijih dostupnih kataloga filmova i serija s više od 24.000 naslova u Video klubu. Korisnicima je na raspolaganju više od 190 televizijskih kanala, uključujući i preko 110 kanala u HD-u koje mogu gledati do sedam dana unatrag.

Sadržaj nastao u suradnji s Telemachom.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije