Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Đokovići grade novi teniski kompleks u Beogradu

Novak Đoković
AFP
08.02.2010.
u 20:36

Glas javnosti piše kako obitelj Đoković planira na Novom Beogradu sagraditi novi veliki moderni teniski kompleks.

Obitelj Đoković planira gradnju modernog objekta iza naselja Dr. Ivan Ribar na Novom Beogradu, koji bi, uz otvorene i zatvorene teniske terene, sadržavao i prateće objekte kao što su hotel, restorani ili prodajni prostor.

Plan uključuje, dodaje Glas javnosti, i preseljenje novog beogradskog ATP turnira, čije je prvo izdanje prošle godine održano na terenima SC Milan Gale Muškatirović, na novu lokaciju. Središnji teren u Areni Đoković trebao bi imati kapacitet za 5000 gledatelja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije