Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP CINCINNATI

Đoković predao Murrayju finale

\'Novak Djokovic of Serbia falls to the ground during his ATP Rome Open tennis tournament semifinal match against Britain\'s Andy Murray (not seen) in Rome\'s Foro Italico on May 14, 2011. Djokovic be
AFP
21.08.2011.
u 22:09

Novak Đoković ostao je bez naslova u Cincinnatiju! Naravno, nije svjetski broj jedan izgubio nego predao meč Andyju Murrayju dok je Britanac vodio 6:4, 3:0.

Od samog početka susreta srpski je tenisač igrao malo kilavo što je samo napredovalo kako je meč išao dalje. Napravio je 28 neprisiljenih pogrešaka, a pomoć prvi put potražio na kraju prvog seta zbog problema s ramenom.

Nastavio je Nole igrati, no ne zadugo te je kod 3:0 za Murrayja odlučio je predati meč. Zanimljivo, prije tri godine isti su igrači igrali finale američkog turnira, a slavio je također Murray kojemu je ovo četvrta pobjeda u 10 okršaja sa Đokovićem.

Komentara 9

MI
miran
23:15 21.08.2011.

\"Pa i nije nešto korektno prema protivniku predati finalni meč koji je pred zavšetkom. Sat i pol je igrao s ozljedom i onda kad je shvatio da nema nade, onda naglo predao? Ajde da on ovo rijetko radi, ali previše je on mečeva predao u karijeri da bi čovjek smatrao ovo poštenim potezom. Pohvali Pokudi\" .... Nije bas uputno predati finalni mec odmah na pocetku za koji je pucanstvo platilo debele novce. A zamisli koliko je tek on meceva dobio kada je ovoliko predao? Vjerojatno mu te silne titule nisu pale s neba?

Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
23:44 21.08.2011.

Tako to srbovi rade, cim su slabiji i posteno guba, oni se predaju, kapituliraju ili pobjegnu.

XY
xyxyxy
22:33 21.08.2011.

Pa i nije nešto korektno prema protivniku predati finalni meč koji je pred zavšetkom. Sat i pol je igrao s ozljedom i onda kad je shvatio da nema nade, onda naglo predao? Ajde da on ovo rijetko radi, ali previšee je on mečeva predao u karijeri da bi čovjek smatrao ovo poštenim potezom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije