Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U bolničkom krevetu

Dirljiva priča obišla svijet: Teško bolesni otac došao pogledati sinovu utakmicu!

Chip Hooper
Foto: Twitter
1/2
01.03.2016.
u 11:27

– Nisam ga vidio od Božića i ovaj trenutak puno mi znači. Nismo puno razgovarali, ali rekao mi je da je ponosan na mene – rekao je Max

Iz SAD-a nam stiže jedna topla ljudska priča o ljubavi oca i sina koja je brzo obišla svijet. Max Hooper igrač je sveučilišne košarke koji nastupa za Oakland Golden Grizzliese, a njegov najveći obožavatelj oduvijek je bio njegov otac Chip.

Od malih nogu podržavao ga je u njegovu bavljenju sportom i omogućio mu odlične uvjete kako bi se razvio u dobrog igrača, ali u posljednje vrijeme nije bio u mogućnosti uživati u njegovim sportskim postignućima. Naime, Chip je obolio od raka i prikovan je uz bolnički krevet, ali proteklog vikenda ni to ga nije spriječilo da uživo prati posljednju utakmicu sezone kluba svog sina.

Chip Hooper zbog toga je iz Kalifornije doputovao u Michigan, a u dvoranu je stigao u bolničkom krevetu i uživao u pobjedi Oaklanda u koju je njegov sin ugradio 12 koševa i tri skoka. Po završetku susreta, Max je odjurio na tribine kako bi zagrlio oca.

– Nisam ga vidio od Božića i ovaj trenutak puno mi znači. Nismo mnogo razgovarali, ali rekao mi je da je ponosan na mene – rekao je Max i dodao:

– Ne mogu reći da ne bih bio motiviran da njega nije bilo, ali ovo je sigurno bio bonus.

Priča se brzo proširila društvenim mrežama i raznježila ljude širom svijeta.

>>Leo Messi poslao dresove i loptu malom Murtazu

Komentara 2

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
11:46 01.03.2016.

Uz ovakve priće uvijek se zapitam pa zašto svijet i ljudi ne bi mogli uvijek biti ovakvi,svako prema svakome. Mržnja rađa mržnju a neko je jednom mudro rekao..... Ljubav je jedina koja se dijeljenjem množi. Bilo to oca prema sinu,susjed prema susjedu,barata prema bratu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije