Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGAO S HRVATSKOM ZASTAVOM

Dino Rađa ispričao nevjerojatnu anegdotu s finala Super Bowla!

Dino Rađa
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
04.02.2019.
u 08:49

"Prije desetak dana lik laserom ciljao u oči jednog igrača gostiju. U roku od 7-8 dana pronađen je, uhapšen, izbačen od kluba doživotno sa stadiona i još mu sada i država sudi."

Bivši NBA košarkaš Dino Rađa veliki je navijač New England Patriotsa još iz vremena dok je igrao za Boston. Rađa je otputovao u Atlantu i prisustvovao svom sedmom finalu Super Bowla u kojem su Patriotsi svladali Los Angeles Ramse (13:3).

Naš je košarkaš na finale stigao s hrvatskom zastavom, a na Facebooku je otkrio zanimljiv detalj.

"Znam da malo tko razumije ovaj sport, ali sve skupa je ludilo. Šetaju gradom zajedno jedni i drugi navijači. Guštaju, viču, piju, jedu skupa i svima dobro. A znate li zašto je tako? Prije desetak dana lik je laserom ciljao u oči jednog igrača gostiju. U roku od 7 do 8 dana pronađen je, uhapšen, izbačen od kluba doživotno sa stadiona i još ga sad država sudi. Pa ti radi sranja", napisao je Rađa.

>> Pogledajte i što je Rađa rekao na dočeku zlatnih hrvatskih košarkaša


 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
09:46 04.02.2019.

prijelomna vijest; Dino Radja na Super Bowlu!!!

OL
Oldmarinero
14:45 04.02.2019.

Za spas hrvatske košarke ostani tamo za stalno.

Avatar Ruanda2013
Ruanda2013
09:30 04.02.2019.

Dino Rađa: Kada su ga uhapsili, plakao sam dao mali dijete cijelu noc.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije