Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MALI IBRAHIMOVIĆ'

Navijači oduševljeni junakom vatrenih: Sada je dokazao klasu!

Hrvatska - Mađarska
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/13
11.10.2019.
u 08:10

U Livakoviću, s razlogom, navijači plavih vide budućeg vratara koji će reprezentativnu jedinicu nositi barem deset godina, a u komentarima ispod čestitke nije zaboravljen sadašnji kapetan reprezentacije i bivši Dinama, Luka Modrić

Bruno Petković s dva pogotka u velikoj pobjedi 3:0 nad Mađarskom bio je jedan od junaka vatrenih na Poljudu. 

Maestralan pogodak u stilu Zlatana Ibrahimovića za 2:0 podigao je splitsku publiku na noge, a još jedan pogodak za konačnih za 3:0 zaključio je odličnu utakmicu napadača Dinama.

Upravo je zagrebački klub čestitao reprezentaciji na pobjedi, a istaknuli su svoja dva reprezentativca, već spomenutog Bruna Petkovića i vratara Dominika Livakovića koji je sačuvao mrežu netaknutom. 

>>> Pogledajte izjavu Bruna Petkovića nakon utakmice s Mađarskom

U komentarima su navijači Dinama očekivano oduševljeni igrom vatrenog dvojca, a posebno ih se dojmio Petković koji je u Dinamo stigao s etiketom napadača 'koji nije zabio dvije godine u Italiji', ali je nakon kratke prilagodbe sjajnim igrama stigao do dresa druge reprezentacije svijeta. 

U međuvremenu još su poneki osporavali njegov talent, ali nakon jučerašnje utakmice Dinamovi navijači slavodobitno su uskliknuli: 'Petković je sada dokazao svoju klasu!'.

U Livakoviću, s razlogom, navijači plavih vide budućeg vratara koji će reprezentativnu jedinicu nositi barem deset godina, a u komentarima ispod čestitke nije zaboravljen sadašnji kapetan reprezentacije i bivši Dinama, Luka Modrić.

- Svaka čast na laganoj, važnoj i velikoj pobjedi, ali moram opet reći hvala dragom Bogu što nam je dao Luku Modrića, takvog kapetana i takvog maestra nema nitko na svijetu. Kako čovjek igra i gine za hrvatski dres, svaku utakmicu ide 100 posto bez obzira na protivnika i trenutni rezultat, čovjek jednostavno gine za taj dres, a o njegovim kvalitetama ne treba više ni trošiti riječi. Cijeli svijet zna tko je Modrić, a mi vjerojatno još uvijek nismo ni svjesni kakvog igrača imamo i što taj čovjek znači za Hrvatsku i hrvatski nogomet - jedan je od komentara u kojima se hvali sjajni Modrić.

>>> Pogledajte što je nakon utakmice s Mađarskom rekao Nikola Vlašić

 

 

Komentara 5

Avatar southman
southman
09:59 11.10.2019.

Svaka čast svima ali Luk je jedan i jedini. I sa 34 na leđima klasa iznad svih ostalih. Igračina.

ST
stefj
09:12 11.10.2019.

Jučer su svi bili OK, više nego dovoljno za Mađarsku. Ona predstava u Slovačkoj je bila vrhunska, ova jako dobra... Petković je zabio jedan krumpir i jedan dobar gol, jedino što mu ne dostaje je silina udarca. Nisam ga nikada vidio da pukne loptu dovoljno jako da npr. sruši protivnika. To mu fali da bi ga se moglo uspoređivati s vrhunskim svjetskim igračima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije