Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka mladih

Dinamove nade s igračem manje izvukle bod u hladnoj Astani

Dinamo - mladi
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
07.11.2018.
u 09:27

U 34. minuti Dinamo je ostao s igračem manje. Mikulić je u samo dvije minute dobio dva žuta kartona te je morao ranije pod tuš

Mlada Dinamova momčad osvojila je bod na gostovanju u Kazahstanu. Plavi su u 2. kolu Lige prvaka mladih protiv Astane igrali 1:1.

Kazahstanska momčad povela je u 45. minuti pogotkom Prokopenka, a tri minute prije kraja bod Jovičevićevoj družini donio je Šipuš.

>> Pogledajte video: Navijači čekaju u redu kako bi kupili ulaznice za utakmicu Dinamo - Spartak

U 34. minuti Dinamo je ostao s igračem manje. Mikulić je u samo dvije minute dobio dva žuta kartona te je morao ranije pod tuš. Iako je cijelo drugo poluvrijeme Dinamo bio oslabljen uspio je doći do remija što je sjajan rezultat uoči uzvratne utakmice.

Susret se igrao na nula Celzijevih stupnjeva na stadionu s umjetnom travom, na istom stadionu na kojem je prije tri mjeseca u 3. kolu kvalifikacija za LP prva Dinamova momčad pobijedila Astanu s 2:0.

Ključne riječi

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije