Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽENA ROBA

Dinamovci su hit! Evo čiji su sve skauti bili na Maksimiru

Dinamo - Benfica
Foto: Luka Stanzl/Marko Lukunić/Pixsell
1/6
08.03.2019.
u 07:43

Svog čovjeka jučer su u Maksimiru imali Manchester United, Manchester City, Bayern, Borussia Dortmund, Fulham, Napoli, Inter, Slavia Prag, Sampdoria, Bayer Leverkusen, Barcelona, Wolverhampton, Sassuolo, Bordeaux, Lille, Atletico Madrid, Juventus, Milan...

Dinamove vrhunske partije ove sezone nisu prošle nezapaženo ni među skautima najvećih europskih klubova.

Tako su svog čovjeka jučer u Maksimiru imali Manchester United, Manchester City, Bayern, Borussia Dortmund, Fulham, Napoli, Inter, Slavia Prag, Sampdoria, Bayer Leverkusen, Barcelona, Wolverhampton, Sassuolo, Bordeaux, Lille, Atletico Madrid, Juventus, Milan...

Nadamo se samo da na ljeto neće razgrabiti baš sve dragulje plavih, poput Olma, Oršića, Petkovića, Šunjića...

A na jučerašnjoj utakmici u Maksimiru među brojnim poznatima bio je i Matjaž Kek, dugogodišnji trener Rijeke, a sada izbornik Slovenije.

>> Pogledajte veliko slavlje na Maksimiru

Ključne riječi

Komentara 26

DU
Deleted user
08:04 08.03.2019.

Svaka čast Dinamovoj školi, ova momčad danas je plod sistemskog rada dugih niza godina. Da je samo malo manje podmetanja raznih Jovanovića i ostalih eksperata bilo bi još boljih rezultata. Mamić kao Mamić, ne volim ga niti mrzim, takvih ima svuda oko nas pa onda i u Dinamu. Ali jedno treba reći, Dinamova škola je među najboljima u Europi. A to nešto ipak govori o svima u klubu, pa i o Mamiću.

DU
Deleted user
08:14 08.03.2019.

Igra ove momčadi je plod jedinstva i zajedništva gdje se zna šta tko radi.Bjelicu za premijera !!!!

DI
didajoza
08:10 08.03.2019.

Torcida je slabo nanijela za Benfiku a Dinamo je pokazao da može dobrom igrom pobijediti! Bravo dečki Hajdukovac Joža! !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije