Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz svlačionice

Dinamovci presretni: Razvalili smo ih, pobijedit ćemo i Celtic

Dinamo - Astra
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
19.09.2014.
u 08:19

– Prije svega, odigrali smo odličnu utakmicu. Svaki igrač je bio na nivou, rano smo otvorili utakmicu pogotkom i nakon toga nam se otvorilo

Nogometaši Dinama visokom pobjedom od 5:1 protiv Astre startali su u novu sezonu Europske lige. Igraču si nakon utakmice bili presretni zbog dobrog rezultata, ali razveselila ih je i odlična atmosfera na stadionu.

– Hvala svim navijačima, nadam se da će protiv Celtica doći u još većem broju. Slijedi utakmica s Rijekom, spektakl na Kantridi i nadam se da će Dinamo pobijediti, nismo ih pobijedili u zadnje četiri utakmice i to je još veći motiv za nas u nedjelju – rekao je Josip Pivarić, a nadovezao se Domagoj Antolić.

– Prije svega, odigrali smo odličnu utakmicu. Svaki igrač je bio na nivou, rano smo otvorili utakmicu pogotkom i nakon toga nam se otvorilo. Na kraju slavimo 5:1 i svi smo zadovoljni s ulaskom u Europa ligu s ova tri boda – poručio je Antolić.

Junak utakmice bio je Hilal Soudani koji je postigao hat-trick, a i asistirao je Ćoriću.

– Zahvalio bih brojnim navijačima koji su nam večeras bili podrška. Bitno je da smo grupnu fazu Europa lige otvorili lijepom pobjedom, jako sam sretan zbog toga. Igrali smo dobro i na sjajan smo način otvorili Europsku ligu.

Vratar Eduardo imao je nekoliko dobrih intervencija, a i on je posebno istaknuo publiku.

– Dobro smo odigrali protiv Astre na Maksimiru, postigli smo dobar rezultat i razveselili navijače. Nadam se da će ih biti sve više, mi ćemo dati sve od sebe jer je sjajno razveseliti i klub i navijače. Mi ih pozivamo što više na iduće utakmice, a obećajemo da ćemo napraviti sve što možemo da ih svaki put ovako razveselimo.

– Nismo samo pobijedili Astru nego smo ih razvalili, a očekujemo da ćemo nastaviti tako pobjeđivati. Sljedeći je Celtic, a ja kažem da nas čeka pobjeda – zaključio je mladi Ante Ćorić.

>>Trener Astre: Dinamo je sličan Lyonu, ali bolji je u obrani

>>'Igračima sam rekao da mi je već dosta tog prokletstva u Europi!'

Komentara 15

ST
stefj
08:40 19.09.2014.

Neočekivano efikasna utakmica Dinama. Osim golova, bila je još jedna polušansa Soudanija i udarac iz daljine Brozovića. Skoro sve im je ušlo u gol... Obrana je bila OK, no stvarno Dinamu treba kvalitetan lijevi bek. Pivarić je nekoliko puta ispao, a i kod gola Rumunja "izgubio" je svog igrača. U napadu čak nije uspio niti uputiti niti jedan svoj poznati niš koristi centaršut...

A4
alfa 4c
11:13 19.09.2014.

Volim te Dinamoooooo!!!!!!

DU
Deleted user
12:35 19.09.2014.

Hvala bogu da su divljaci ostali doma a prava publika se vraća na maksimir . Idemo plavi na prvo mjesto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije