Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Matjaž Kek:

Dinamova prednost nije važna, a mi smo imali mnogo teškoća

Matjaž Kek
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
28.10.2017.
u 18:50

Moramo razmišljati o sebi i dignuti kvalitetu igre. Dinamo je tu, gdje je, zasluženo, ustvrdio je Kek.

Matjaž Kek, trener Rijeke, nakon poraza u Maksimiru (1:3) čestitao je Dinamu na pobjedi.

- Živa utakmica, u dobrom ambijentu, uz dobro suđenje. Zaslužena pobjeda Dinama. Imali smo puno problema uoči utakmice. Dobro smo ušli i dali gol, ali greške i individualna kvaliteta odlučile su i još jednom čestitam Dinamu, rekao je Kek.

Dinamo je pobjedom pobjegao na visokih devet bodova prednosti.

Matjaž Kek
1/22

- U ovom trenutku nije bitna prednost Dinama i da li je ona, šest, devet ili 12 bodova. Moramo razmišljati o sebi i dignuti kvalitetu igre. Dinamo je tu, gdje je, zasluženo, ustvrdio je Kek.

Komentara 9

DA
DarthVader
19:56 28.10.2017.

Svaka vam cast gospon Kek. Po ovom se vidi da na vasu srecu niste hrvat. Ovo nebi izjavio ni jedan hrvatski trener, a oni iz hajduka pogotovo. Moja kapa do poda, i volio bi vas vidjeti u dinamu.

JO
jocorluka
23:55 28.10.2017.

Danas na Maksimiru Soudani je imao svoj dan i dinamo je pobjedio zbog toga a rijeka je igrala dobro i fair play a lopta kako znamo okrugla i do prvaka je daleko a sigurno će rijeka i dinamo odlučivat,a da je dinamu trener Kek prvenstvo bi bilo most likely Dinamovo.Za pohvalu je što je Kek čestitao Soudaniju,i to je profesionalno i zbog tog ljudi dolaze na utakmice.Igra je zabava a ne nasilje i politika što prakticira torcida i Hajduk.

ZA
zazidje
20:21 28.10.2017.

Ma suci pobijedili Rijeku,, Mamić im uplatio eure i zato je Dinamo pobijedio,,, i slazem se s komentarom DarkLorda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije