Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaslužena pobjeda

Jedan od Dinamovih junaka: Izašli smo kao pravi lavovi

Dinamo - Rijeka
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
28.10.2017.
u 17:51

- Na poluvremenu smo rekli da idemo još jače i na kraju smo slavili

Dinamo je pobjedom nad Rijekom (3:1) pobjegao na devet bodova razlike na ljestvici. No, nije danas sve dobro počelo za modre jer su gosti poveli u devetoj minuti. Međutim, 20 minuta kasnije ukazao se Nikola Moro i sjajnim golom izjednačio.

- Izašli smo kao pravi lavovi, dali zadnji atom energije i zasluženo slavili. Iz naše dominacije primili smo gol. Vidjeli ste da smo odmah nastavili napadati, nije bilo panike. Na poluvremenu smo rekli da idemo još jače i na kraju smo slavili, rekao je Moro.

Kod Dinama se ove godine vidi glad za trofejem, jer lani je prekinuta njihova dugogodišnja dominacija. Stoga su modri ove sezone 'nabrijani' i već su pobjegli konkurenciji. Je li prvenstvo gotovo?

- Neću ništa govoriti unaprijed, svaku sljedeću utakmicu trebamo igrati ovako. Ne smijemo kalkulirati, nego ići na glavu, spustio je loptu na zemlju Moro. 

Komentara 6

ED
europski dinamo
18:10 28.10.2017.

Dinamo uvjerljivo 1. sa 5-6 igrača ispod 21 godina. Naša djeca hehe...

ED
europski dinamo
18:01 28.10.2017.

Savjetnik 2017: ovo ste gledali sad i nikad više...

IL
ilijan
18:07 28.10.2017.

Tako smo trebali igrati protiv Albanaca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije