Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivajlo Petev

Dinamov trener: Fiolić, Ćorić i Pavičić spremni su za Slaven!

Ivajlo Petev
Foto: GNK Dinamo
1/7
13.10.2016.
u 13:41

Nadam se da ćemo izgledati bolje nego protiv Hajduka, da ćemo imati malo više sreće i zabiti koji gol. Slaven Belupo također traži nešto u toj utakmici, ali mi trebamo od početka krenuti po tri boda. I ispuniti svoj potencijal, rekao je Ivajlo Petev

Dinamo je spreman za nove prvenstvene izazove. Modri u petak (18 sati) gostuju u Koprivnici, protiv Slaven Belupa traže povratak u pravu formu. Ali, i u sam vrh hrvatskog prvoligaškog nogometa. Ivajlo Petev tako će u Gradskom vrtu odraditi i svoje prvo gostovanje na klupi zagrebačkog kluba...

– Nadam se da ćemo izgledati bolje nego protiv Hajduka, da ćemo imati malo više sreće i zabiti koji gol. Slaven Belupo također traži nešto u toj utakmici, ali mi trebamo od početka krenuti po tri boda. I ispuniti svoj potencijal – rekao je Ivajlo Petev, piše Goal.

– Zadovoljan sam s proteklim treninzima, svi su dobro radili, nemamo ozlijeđenih igrača. Vratio nam se Matel koji već trenira s momčadi, danas se iz Čilea vraća Fernandes i momčad djeluje dobro. Ali, Fernandes najvjerojatnije neće konkurirati za dvoboj sa Slaven Belupom, iako će ići s nama u Koprivnicu. Fiolić, Pavičić i Ćorić bit će spremni za utakmicu.

Slaven Belupo nije loša momčad, ali Dinamo ide po pobjedu.

– Slaven Belupo dobro je organizirana momčad, nisu loši, ali mi od samog početka moramo tražiti tri boda. Naravno, uz još jednu dobru predstavu.

Na čemu ste radili tijekom reprezentativne pauze?

– Znate kako je u Dinamu tijekom reprezentativne pauze, na raspolaganju sam imao samo 8-9 igrača. S njima sam odradio što sam mogao, ali nije lako tako raditi. Naravno, dobra je stvar što Dinamo ima toliko reprezentativaca.

Možete li već reći sastav za sutrašnju utakmicu?

– Utakmica je u 18 sati, početni sastav ćete znati sutra oko 17 sati. Nemam velikih dvojbi, vjerujem da ću izabrati najspremnijih 11 igrača. Svatko će dobiti svoju šansu, ja bih volio da svatko od njih daje svoj maksimum. I u svakom trenutku daje 100 posto za uspjehe Dinama – završio je Ivajlo Petev.

Komentara 5

VL
vladek
13:48 13.10.2016.

Naučite ih igrat brže od noge do noge,i šutirati sa 20-30 metara na kol i to u visini glave golmana BOG i DINAMO

SA
Sampei
15:17 13.10.2016.

dinamo mora igrati brže, s 1-2 kontakta s loptom...tako danas igraju moderne momčadi i teško im je uzeti loptu, a brzo dolaze pred suparnička vrata. dinamo igra sa 3-4 kontakta i to je katastrofa. osim toga, petev mora vrati u formu 2 odlična napadača koji ne daju niti 5% svojih mogućnosti, a tu mislim na hodžića i henriqueza. i za kraj-obrana! dinamova obrana je strašno propusna, totalno van forme....npr. sigali i šifo prošlu sezonu igrali su odlično, a sad kao da ih nema na terenu. puno je toga za popraviti, ali tu je velika krivnja prethodnog trenera kranjčara kojije dobio uigran i kvalitetan sastav, a od njega je napravio sprdačinu koja od rijeke dobije 5 komada!!!!!!!!!!!

MA
mause
18:12 13.10.2016.

ekstra brz oporavak.svaka cast dinamovoj ljecnickoj sluzbi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije