Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon razgovora

Dinamov napadač pušten na slobodu, oglasio se klub iz Maksimira

Iyayi Atiemwen
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
28.03.2019.
u 17:03

Tijekom današnjeg dana su nadležna pravosudna tijela odlučila kako nema potrebe za daljnjim pritvorom te su ga pustili da se brani sa slobode',  poručili su iz Dinama

Dinamov napadač Iyayi Atiemwen pušten je iz pritvora nakon što ga je policija privela zbog sumnji da je silovao djevojku, a o cijelom slučaju oglasio se i klub.

'Možemo potvrditi kako se naš igrač Atiemwen u srijedu odazvao na obavijesni razgovor nakon čega je zadržan od strane pritvorskog nadzornika. Tijekom današnjeg dana su nadležna pravosudna tijela odlučila kako nema potrebe za daljnjim pritvorom te su ga pustili da se brani sa slobode',  poručili su iz Dinama.

Iyayi Atiemwen
1/6

Iz redova hrvatskog prvaka još jednom su naglasili kako klub ima nultu stopu tolerancije na svaki oblik nasilja. 

'GNK Dinamo još jednom naglašava nultu stopu tolerancije na svaki oblik nasilja. Klub će i dalje pratiti postupanje nadležnih tijela i postupiti u skladu s utvrđenim činjenicama, vodeći se pri tome pravnim institutom presumpcije nevinosti', naglasili su iz Maksimira.

Iz policije su potvrdili kako su proveli kriminalističko istraživanje nad "23-godišnjim nigerijskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela silovanja". 

'S obzirom na to da se radi o kaznenom djelu protiv spolne slobode, a sve u svrhu zaštite prava i dostojanstva žrtve, odnosno sekundarne viktimizacije', u policiji su kazali kako ne mogu iznositi detalje tog događaja.

Dodali su da je po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Ključne riječi

Komentara 6

JU
juma
17:16 28.03.2019.

Stvarno su se zeznuli i platili 2.5 milijuna eura za ovog lika, koji ce na kraju zbog petljanja sa sponzorusama i nerazumijevanja trzisne zakonitosti koja kaze kako nema dzabe ni u stare babe, zavrsiti u zatvoru. Bacen novac...

GR
grodar
17:41 28.03.2019.

ma nazad u zatvor

Avatar Mile voli disko
Mile voli disko
17:11 28.03.2019.

Da je izbjeglica drugačije bi o njemu pričali, ali ovako je Dinamovac, pa moramo sve najbolje, nema veze ako je malo nasilan, nema veze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije