Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cijelu noć budan

Dinamov "krvnik" Perica: Sad moram zabiti i Hajduku

stipe perica
Igor Kralj/Pixsell
31.10.2012.
u 13:12

Zadrovu junaku iz Kupa najdraži je klub engleski Everton, a igrački idol Zlatan Ibrahimović.

Nakon izbacivanja Dinama iz Kupa Zadrani su sazvali konferenciju za novinare i dakako doveli junaka utakmice, strijelca dva gola, 17-godišnjeg Stipu Pericu.

– Mali Perica od sedme je godine u NK Zadru. Naglo je izrastao i nije imao dobru koordinaciju, ali je istodobno bio jako nadaren i mi smo mu bili podrška – tim riječima predstavio ga je direktor Josip Bajlo, a s pohvalama je nastavio i trener Ferdo Milin.

– Da Perica nije talent, ne bi ni igrao jučer protiv Dinama. Ali nije samo on talent. Muić koji je igrao prvi put uzeo je 20 lopti. Svi su igrali dobro i dva smo gola primili zbog svoje greške. Na kraju smo dobili jer smo igrali nogomet. Nisam vodio ni Mršića, ni Ćurjurića, ni Suraća, a ovi koji su igrali, grizli su još i više. I proglas BBB-a koji nas je pozdravio govori o našoj pobjedi – rekao je Milin i prepustio mikrofon novom velikom zadarskom talentu.

– Nisam cijelu noć spavao od bolova nakon utakmice. Nadam se da ću zaigrati i protiv Hajduka i opet zabiti. Jer, ako ne dam opet gol, sve će se zaboraviti – odmah u glavu ispalio je Perica pa spremno odgovarao novinarima da mu je najdraži klub Everton, a najbolji igrač Ibrahimović.

– Sad sam upravo došao iz škole s nastave. Nisam je mogao pratiti jer smo samo surfali po internetu i gledali što piše na portalima. Sad me valjda traže u školi – smijao se 17-godišnjak koji je prvi put istrčao u prvih 11 i presudio najjačoj hrvatskoj nogometnoj momčadi.

Za kraj je naglasio:

– Ni za Hajduk ni za Dinamo, uvijek sam navijao samo za Zadar!

Komentara 3

LT
lini tovar
13:22 31.10.2012.

ne tribas momak, smiri se malo

BO
bomba
13:43 31.10.2012.

Dinamov "krvnik" Perica: Sad moram zabiti i Hajduku -------------------------------------------- Vidi se školovan igrač pa upotrebljava naučeno gradivo iz fizike. SILA MASI DAJE UBRZANJE. Osilio se.

KJ
kjamar
15:49 31.10.2012.

Momak ohladi .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije