Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Derbi u Rijeci

Dinamov kapetan poslao poruku BBB-ima, evo što od njih traži!

BBB
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/8
07.04.2017.
u 16:50

– Ako pobijedimo, bit ćemo u psihološkoj prednosti nad Rijekom, bio bi nam to jak vjetar u leđa i onda će nas teško netko zaustaviti, rekao je prije neki dan Domagoj Antolić

Pred nama je veliki hrvatski derbi koji će odgovoriti na pitanje tko je trenutačno najjači u hrvatskoj ligi. Doduše, do kraja je još dosta, ali sutrašnja utakmica Rijeke i Dinama na Rujevici (19 sati) mogla bi usmjeriti borbu za naslov prvaka.

Već dugo nije vladao takav interes za neku utakmicu HNL-a, već sad se traži ulaznica više za Rujevicu, a svi oni koji do nje ne mogu, pratit će susret preko malih ekrana. i igrači su 'nabrijani', jedva čekaju početak.

– Ako pobijedimo, bit ćemo u psihološkoj prednosti nad Rijekom, bio bi nam to jak vjetar u leđa i onda će nas teško netko zaustaviti, rekao je prije neki dan Domagoj Antolić, a onda danas poslao poruku BBB-ima koji najavljuju dolazak u velikom broju.

- Pozdravio bih sve navijače Dinamo, a posebno vas koji ćete u subotu biti na Rujevici. Da najjačom mogućom podrškom i sportskim navijanjem budete naš vjetar u leđa. To je pravi način da odvedemo naš klub do bitne pobjede protiv velikog rivala, poručio je kapetan Dinama.

>>Antolić skroz otvoreno: Pivarić najbolje pjeva, a bilo je situacija u kojima sam morao smirivati igrače u svlačionici

Komentara 6

21
215794
17:04 07.04.2017.

tko pobjedi bit ce prvak volim dynamo a nebi tugovao ni da Rijeka bude prvak volio bih viditi utakmicu s puno golova I sportskog ugodjaja

FR
fredyooo
23:59 07.04.2017.

bbb imate i od mene poruku. vi niste delije i tako se ponašajte.

DU
Deleted user
22:53 07.04.2017.

Dinamo dobiva ....glat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije