Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAMOŠNJI MEDIJI POTVRDILI

Dinamo iz Portugala dovodi iskusnog reprezentativca, stiže i Čabraja iz Gorice

Euro 2020 Playoff Final - Georgia v North Macedonia
Foto: IRAKLI GEDENIDZE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/6
31.01.2021.
u 19:42

Dinamo će u ime odštete Sportingu isplatiti 1,3 milijuna eura

Samo koji sat nakon što se pojavila informacija da je Mislav Oršić, Dinamov ofenzivni veznjak, na izlaznim vratima kluba i da odlazi u njemačku Herthu, Portugalci su potvrdili da je Dinamo dogovorio novi dolazni transfer.

Redove aktualnog hrvatskog prvaka osnažit će Stefan Ristovski, nekadašnji igrač Rijeke, koji je u međuvremenu preselio u Portugal kako bi branio boje lisabonskog Sportinga.

No, kako piše Abola, nakon 82 odigrane utakmice u dresu Sportinga i devet asistencija, stiglo je vrijeme za rastanak s desnim bočnim igračem, a Dinamo će u ime odštete Sportingu isplatiti 1,3 milijuna eura. Portugalskom će klubu ujedno pripasti i deset posto iznosa  od sljedećeg transfera.

Podsjetimo, Ristovski je 28-godišnji makedonski reprezentativac (60 nastupa), do 2018. godine je nosio dres Rijeke, a dugi niz godina je boravio i u Italiji. Okušao se u Crotoneu, Parmi, Bariju, Speziji...

Dodajmo tome da je predsjednik Gorice Nenad Črnko potvrdio da prema Maksimiru odlazi i Marijan Čabraja. U objavi na Facebooku je kazao da je klub ostvario drugi najveći transfer u svojoj povijesti, a nagađa se da je riječ o iznosu od dva milijuna eura.

Rijeka - Gorica 0-2 ⚽️❤️ Sretno Marijan Čabraja od sutra u Dinamu uz drugi najveći transfer u povijesti Gorice 💪💪

Objavljuje Nenad ČrnkoNedjelja, 31. siječnja 2021.

Komentara 8

CV
cvitanich
20:51 31.01.2021.

Realno, Dinamo je svemirski brod za sve u Hrvatskoj! Najbolji i najuspješniji sportski klub u Hrvatskoj. I daleko najznačajniji. Patite dušmani!

DU
Deleted user
19:49 31.01.2021.

Brzom prugom ZM - DM na dva koloseka 😄

CV
cvitanich
21:14 31.01.2021.

Odlično, tako se to radi. Dinamo će biti još dugo, dugo najbolji! Iznad svih! Bez obzira na sve pokušaje destabilizacije! Ne volim Mamića jer je bahat, jer veliča četničku Zvezdu, jer je egomanijak, ali sva ova histerija i direktna mržnja prema Mamićima veze nema s realnošću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije