Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENA NA KLUPI
Povratak na članak

Dinamo službeno potvrdio: Ovo je novi trener i nasljednik Bjelice

Igor Jovićević  je ove sezone sjajno vodio juniorsku momčad u Ligi prvaka mladih, izbacivši pritom kijevski Dinamo, a potom i Bayern.

Komentari 10

Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
20:41 22.04.2020.

Ni jel se moglo nista gore izabrati,koma......

VL
FR
freeshooter
16:57 22.04.2020.

Koliko god svi mi voljeli Bjelicu te bili ushićeni pomacima i uspjesima, postoje činjenice o kojima sam već pisao, Neno već duže nije bio sa koncetriranim mislima na dinamo, nije ostao na zemlji, podigli su ga uspjesi da je imao gard nedodirljivosti, pa je i sam razlaz rezultat tog stava, garda, držao je da je nezamjenjiv i da samo treba reći neću smanjenje, totalno van realnosti, no dinamom ipak vode(vodi) ljudi koji su prije svega stvorili ovaj dinamo, te je Bjeličin uspjeh slijed toga rada i stvaranja, i na kraju je Bjelica, kada je sa nevjericom prizemljen, uočio svoje pogreške, no opet nije pokazao veličinu, a bilo je dovoljno ispričati se, povući prvobitni stav, preuzeti pogrešku, te bi se istim sve vratilo u normalu, samo je trebao izreći neke riječi, no opet je precjenio sebe, tvrdoglavo išao dalje, pa na kraju pustio suzu. Činjenice su da je poletio, od jeseni je vjerojatno razmišljao o nekom velikom klubu, i pri tome ispustivši činjenice da su samo njegova nezrelost i grč koji je prenjeo na igrače doveo do ispdanja od Benfice, a pogotovo od sa Shakhtarom, totalno odsustvo koncentracije i vođenja momčadi, Neno, pa to su gledali vlasnici klubova o kojima sanjaš, te zbog kojih si prestao sanajti sa dinamom, kako je ispalo tako je, ipak ostaješ u našim srcima, ali činjenice su bile da je trebalo resetirati situaciju, pisao sam o tome nakon Gorice, zato je danas trener Igor Jovičević, jedini logičan i pravi izbor, čovjek koji će uvijek sanjati sa dinamom i neće stati!

VL
VL
vladek
15:15 22.04.2020.

Igore pokaži da si bolji od Bjelice,koji nije znao pobijediti Šahtar.Nauči igrače da igraju napadačni nogomet Bog i Dinamo

VL
IK
Ikinobrdo
23:34 22.04.2020.

Sretno Igore i puno sreće. Bjelica je bivši o bivšem sve najbolje.

VL
MA
Marsijanac
18:02 22.04.2020.

"Nenada Bjelicu koji je ovih dana sporazumno raskinuo ugovor s modrima unatoč odličnim rezultatima koje je ostvario na klupi modrog kluba."..... Bjelica je za onih 5 minuta protiv Sahtara prouzrocio Dinamu stetu od 50 milijuna eura. Odmah poslije tekme, da je imao obraza, trebao je podnijeti ostavku,zajedno sa strucnim stabom.

VL
Avatar JenniferIQ87
JenniferIQ87
16:45 23.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

VL
Avatar LisaAE88
LisaAE88
16:42 23.04.2020.

a︆­b︆­r︆­e︆­.︆­a︆­i/a16n

VL
Avatar HelenNX85
HelenNX85
11:32 23.04.2020.

w︆︅︆w︆︅︆w︆︅︆.︆︅︆l︆︅︆o︆︅︆v︆︅︆e︆︅︆x︆︅︆x︅︆︆.︆︅︆c︆︅︆l︆︅︆u︅︆b

VL
ST
Starotopoljanin
15:36 22.04.2020.

Ovi usr...I hope da imaju dobrog trenera,Ali da I'm radio za sitnu paru.izbace vrsnog bjelicu I isli bi u ligu sampiona,e nece ici sa anonimnim trenerom.

VL
BL
Blender
13:48 22.04.2020.

Skociti sa juniorske klupe na klupu gdje je bio Bjelica je veliki pomak. Mislim da kad nogomet i pocne, 3 mjeseca max i dobit ce otkaz.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.