Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENA NA KLUPI

Dinamo službeno potvrdio: Ovo je novi trener i nasljednik Bjelice

Igor Jovićević
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
22.04.2020.
u 12:10

Igor Jovićević  je ove sezone sjajno vodio juniorsku momčad u Ligi prvaka mladih, izbacivši pritom kijevski Dinamo, a potom i Bayern.

Igor Jovićević i službeno je promoviran u trenera Dinama. Klub iz Maksimira objavio je to na svojoj službenoj stranici.

– Emocije su pomiješane. Roditelji mi znače jako puno, gubitak tate ostavio je velikoga traga, moram se s time suočiti, sjećanje na njega nikad neće izblijediti. Ponosan sam na njega, na sve što je učinio u karijeri i na sve što je dao Dinamu u tih 10 godina. On je moj heroj, moj idol, uvijek mi je bio parametar kako se treba ponašati i koji su putevi uspjeha. Ovo je ostvarenje mojih dječačkih snova, doista je neizmjerna radost koju osjećam, ali isto tako i velika odgovornost koju sa sobom nosi dužnost prvoga trenera. U mladim danima bio sam jedan od navijača sa sjeverne tribine. Prije svega sam Dinamov navijač. Dakle, prije nego što sam trener, ja sam navijač. Volim Dinamo od malena, cijeli život sam tu, tata me u ove prostorije doveo dok sam imao četiri godine. I želio sam biti trener Dinama, nije mi bilo važno kad. Samo da budem - rekao je Jovićević po potpisu ugovora.

Podsjećamo, Igor Jovićević  je ove sezone sjajno vodio juniorsku momčad u Ligi prvaka mladih, izbacivši pritom kijevski Dinamo, a potom i Bayern.

Na klupi će naslijediti Nenada Bjelicu koji je ovih dana sporazumno raskinuo ugovor s modrima unatoč odličnim rezultatima koje je ostvario na klupi modrog kluba.

Pomoćni treneri bit će Damir Krznar i Alen Peternac, kondicijski trener Ivan Štefanić, pomoćnik za kondicijsku pripremu Stipe Marina, trener vratara Sandro Žufić, analitičar Vedran Attias, team manager Marko Kuže.

>> Pogledajte i video o novom treneru Dinama

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
20:41 22.04.2020.

Ni jel se moglo nista gore izabrati,koma......

FR
freeshooter
16:57 22.04.2020.

Koliko god svi mi voljeli Bjelicu te bili ushićeni pomacima i uspjesima, postoje činjenice o kojima sam već pisao, Neno već duže nije bio sa koncetriranim mislima na dinamo, nije ostao na zemlji, podigli su ga uspjesi da je imao gard nedodirljivosti, pa je i sam razlaz rezultat tog stava, garda, držao je da je nezamjenjiv i da samo treba reći neću smanjenje, totalno van realnosti, no dinamom ipak vode(vodi) ljudi koji su prije svega stvorili ovaj dinamo, te je Bjeličin uspjeh slijed toga rada i stvaranja, i na kraju je Bjelica, kada je sa nevjericom prizemljen, uočio svoje pogreške, no opet nije pokazao veličinu, a bilo je dovoljno ispričati se, povući prvobitni stav, preuzeti pogrešku, te bi se istim sve vratilo u normalu, samo je trebao izreći neke riječi, no opet je precjenio sebe, tvrdoglavo išao dalje, pa na kraju pustio suzu. Činjenice su da je poletio, od jeseni je vjerojatno razmišljao o nekom velikom klubu, i pri tome ispustivši činjenice da su samo njegova nezrelost i grč koji je prenjeo na igrače doveo do ispdanja od Benfice, a pogotovo od sa Shakhtarom, totalno odsustvo koncentracije i vođenja momčadi, Neno, pa to su gledali vlasnici klubova o kojima sanjaš, te zbog kojih si prestao sanajti sa dinamom, kako je ispalo tako je, ipak ostaješ u našim srcima, ali činjenice su bile da je trebalo resetirati situaciju, pisao sam o tome nakon Gorice, zato je danas trener Igor Jovičević, jedini logičan i pravi izbor, čovjek koji će uvijek sanjati sa dinamom i neće stati!

VL
vladek
15:15 22.04.2020.

Igore pokaži da si bolji od Bjelice,koji nije znao pobijediti Šahtar.Nauči igrače da igraju napadačni nogomet Bog i Dinamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije