Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRZNAR NA MUKAMA
Povratak na članak

Dinamo si ne smije priuštiti novi kiks, a čeka ga Šubićevac... I još neugodnih problema!

- Treba nam dvadesetak raspoloženih igrača, moramo ih uvoditi, držati ih na takozvanoj radnoj temperaturi.

Komentari 11

Avatar Pravi Slovenc
Pravi Slovenc
10:53 28.11.2021.

Krznaru neznalico danas vjerojatno nećemo osvojiti 3 boda, a onda bar imaj toliko morala da daš ostavke i odeš u vidu magle!!! Uništio si dinamo, izgubit ćemo naslov prvaka zbog tebe!!!!

VL
DE
Dezider
08:19 28.11.2021.

U Dinamu je najveći roster najboljih igrača, u čemu je problem?

VL
KA
kanđija
08:34 28.11.2021.

Ademi je očito izgubljen za nogomet..odigra 60 minuta i povrijeđen. Ali zato redovito igra za reprezentaciju Makedonje, a to mu stvarno ne treba. ni njemu , ni Dinamu. Struka u Dinamu je katastrofa.

VL
Avatar jocker-3
jocker-3
09:10 28.11.2021.

Greška je u treneru i njegovom vizijom igre,6 ključnih utakmica doma osvojio je 3 boda,(belupo,lokosi,rijeka,istra,osijek,genk)to je ozbiljan problem a on još vjeruje u bolje sutra?Što će se dogoditi ako ne pobijedi na Šubićevcu,onda će uprava reagirati,ali bit će kasno!!! Hajduk je isprašio Istru,dobio Rijeku u gostima,Osijek pobijeđuje Lokose i Belupo i tu se stvara razlika....mislim da će Hajduk biti prvak, dinamo je odgađao utakmice kad i nije morao,i to je velika greška.

VL
MA
Magnificus
11:23 28.11.2021.

Krznaru odlazi! Uništio si Dinamo i prodao naslov prvaka

VL
VI
VisAVis2
09:49 28.11.2021.

Naša liga se zaista popravila! Usporedbom s dosadašnjim eu Dinamovim tekmama, mnogo teže mu je u domaćem nego u europskom liga nogometu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.