Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽDRIJEB

Dinamo saznao protivnika u prvom kolu Lige prvaka

Dinamo juniori
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
04.09.2018.
u 17:20

Dinamovi juniori do sada su se dva puta natjecali u Ligi prvaka. U sezoni 2015./16. dospjeli su do osmine finala, a sezonu kasnije svoje su natjecanje završili u skupini.

Juniori Dinama doznali su svoje protivnike u ovogodišnjem izdanju Lige prvaka, piše Goal.

Aktualni prvak Hrvatske u prvom će kolu igrati protiv rumunjskog prvaka Viitorul Constantu. Prva utakmica je na rasporedu 3. listopada u Rumunjskoj, a uzvrat se igra 24. listopada u Zagrebu. U drugom kolu, koje je na rasporedu 7. i 28. studenog, juniori Dinama igrat će protiv boljeg iz para Astana (Kazahstan) – Vllaznia (Albanija).

Dinamo se svoje natjecanje u Ligi prvaka započinje utakmicama u dijelu ždrijeba u kojem su smještena 32 juniorska prvaka najbolje rangiranih nacionalnih saveza. Nakon prva dva odigrana kola, osam momčadi koje ostanu u natjecanju spojit će se s osam drugoplasiranih klubova iz grupne faze Lige prvaka. Pobjednici tih susreta idu u osminu finala gdje ih čekaju pobjednici iz grupne faze natjecanja.

Dinamovi juniori do sada su se dva puta natjecali u Ligi prvaka. U sezoni 2015./16. dospjeli su do osmine finala, a sezonu kasnije svoje su natjecanje završili u skupini.

Raspored:
Ždrijeb playoffa: 17. prosinca
Playoff: 19/20. veljače
Ždrijeb osmine finala: 22. veljače
Osmina finala: 12/13. ožujka
Četvrtfinale: 2/3. travnja
Polufinale: 26. travnja
Finale: 29. travnja

>> Pogledajte i ekskluzivan razgovor s čovjekom kojem su vatreni promijenili život

Ključne riječi

Komentara 2

MI
mikulan
20:27 04.09.2018.

Josipe, juniori.

JO
josip
17:49 04.09.2018.

lige prvaka? da da

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije