Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILI SU BLIZU...

Dinamo remijem ostao bez povijesnog uspjeha u HNL-u

Hajduk i Dinamo na Poljudu igraju četvrti i posljednji derbi sezone
Milan Sabic/PIXSELL
05.05.2021.
u 21:30

Naime, od sezone 2013./2014., otkada se igra četverokružno, nikad se još nije dogodilo da jedan klub u istoj sezoni ostvari sve četiri pobjede

Dinamo i Hajduk susreli su se večeras na Poljudu. U utakmici je zagrebačka i splitska momčad remizirale su 1:1, a strijelci su bili Majer i Livaja. Dinamo je poveo u 17. minuti, a Hajduk je izjednačio u 44. Kasnije je bilo još šansi s obje strane, a da su Plavi neku od svojih iskoristili i zabili pobjednički gol, napravili bi nešto što nije nitko nikada u HNL-u.

Bila bi to četvrta prvenstvena pobjeda Dinama nad Hajdukom ove sezone što bi ih po jednoj zanimljivoj statistici izdiglo nad ostalim klubovima HNL-a. 

Naime, od sezone 2013./2014., otkada se igra četverokružno, nikad se još nije dogodilo da jedan klub u istoj sezoni ostvari sve četiri pobjede.  Najavio je to i zagrebački stožer kao jedan od imeprativa ovoga susreta, ali nije im pošlo za rukom.. 

 

U ranija tri ovosezonska susreta na Poljudu je rezultat bio 1:2, a na Maksimiru 3:1 i 2:0.

Podsjetimo, Dinamo ide i prema svojoj 22. tituli od osamostaljenja Hrvatske, a hoće li opet pehar prvaka Hrvatske stići u Maksimirske tribine, vidjet ćemo u narednim danima. Puno će toga biti jasnije u petak nakon susreta Gorice i Osijeka, ali je i Dinamo sam sebi pomalo zakomplicirao situaciju uzevši večeras samo jedan bod na Poljudu.

>> Pogledajte video:

Ključne riječi

Komentara 4

CG
crna.guja10
22:00 05.05.2021.

Kaže "veliki" poznavatelj iliti poznavateljica nogometa Eva da je Dinamo sam sebi pogoršao situaciju oko naslova prvaka....za ne vjerovati!! Da Osijek ima sada sedam bodova više od Dinama, opet bi Dinamo bio prvi!!

Avatar feudalac
feudalac
22:33 05.05.2021.

Eva se razumije u nogomet ko i Marica u krivi k...

DU
Deleted user
07:42 06.05.2021.

Eva se ne kuzi u nogomet a Krznar je kukavica ....i tako evo samo bod

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije