Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽILI JEDANAESTERAC

Osječani bijesni: Ovo je iritantno, zar se boje suditi protiv Dinama?!

Osijek - Dinamo
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/11
10.02.2018.
u 22:20

- Mudražija ne može stati na nogu kakav je udarac dobio. Ne volim pričati o suđenju, međutim, ovo je stvarno iritantno - rekao je Škorić,

Osječani su bijesni na suca Igora Pajača nakon što su u Gradskom vrtu izgubili od Dinama 4:2. Nezadovoljni su što kod rezultata 2:0 za modre nije sviran jedanaesterac nakon što je Benković u svom šesnaestercu srušio Mudražiju. Osječki kapetan Mile Škorić bio je jasan.

- Mudražija ne može stati na nogu kakav je udarac dobio. Ne volim pričati o suđenju, međutim, ovo je stvarno iritantno. Ne znam... Boje li se suci što suditi protiv Dinama, svaki kontakt je njima sudio, kod drugog gola ne sudi čisti faul na Ejupiju, onda sudi za Dinamo i oni zabiju - rekao je Škorić, prenose 24sata.

Osijek - Dinamo
1/9

Utakmicu je prokomentirao trener Osijeka Zoran Zekić.

- Znali smo što nas čeka. Morali smo biti čvršći, agresivniji i stajati bliže igrači, a naprijed nismo odradili ono što smo trebali. Nismo spojili naše krilne igrače i tražili loptu iza njihove zadnje linije. Kada smo to napravili bili smo opasni, ali trebali smo to češće raditi. Preuzimam potpunu odgovornost, svjestan da već u idućoj utakmici moram povući neke nove poteze - rekao je Zekić.

Komentara 55

Avatar stef99
stef99
00:02 11.02.2018.

Izgleda da je postala moda da se svaki k..... hoće ogrebat za gol, za penal, za ovo, za ono,.... u igri protiv Dinama, ....... fuuuuj

KR
kruti198
22:53 10.02.2018.

jel opet pokralo?i kod 4-0???😂😂😂😂

DU
Deleted user
22:51 10.02.2018.

Daj više ovo bi trebalo kažnjavati. Kmečiš ....dobro dvije utakmice ne igranja. Mislim ja shvaćam da se oko najboljeg diže prašina,ali ovo je dopidilo i Bogu i narodu. Kažnjavati to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije