Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREVIRANJA NA MAKSIMIRU

Dinamo odbacuje navode o prijetnjama zaposlenicima: 'To je vršenje pritiska na članove Skupštine'

Zagreb: Velimir Zajec glasovao je na izborima za Skupštinu Dinama
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/18
06.03.2024.
u 13:56

Cijela priča je kulminirala nakon pobjede liste "Dinamovo proljeće" na izborima za Skupštinu, nakon čega je prema saznanjima Večernjeg lista Barišić izgubio većinu

Nakon što je u javnost procurila priča o "kaosu" u Dinamu zbog kojeg bi zaposlenicima mogle kasniti plaće te "panici i strahu" kojeg sije Uprava kluba,  iz GNK Dinama stiže odgovor. Tvrde kako su navodi o zastrašivanju zaposlenika ukoliko Velimir Zajec dođe na mjesto predsjednika potpuna laž i neistina.

"GNK Dinamo oštro odbacuje navedene tvrdnje. Nikakav pritisak nije vršen na zaposlenike koji ionako nemaju nikakve veze s izborom za predsjednika kluba te će kao i svaki mjesec zaposlenici svoju plaću primiti. Takve navode vidimo kao nastavak vršenja pritiska na članove Skupštine GNK Dinamo", stoji u priopćenju kluba za Net.hr.

GALERIJA  Početak proljeća u Dinamu: Lista Velimira Zajca pobijedila u izborima za skupštinu!

Zagreb: Velimir Zajec glasovao je na izborima za Skupštinu Dinama
1/18

Isti portal navodi kako su u klubu najprije svim zaposlenicima govorili da će dobiti otkaze, zatim da će im kasniti plaće. Zajec je sam takve navode odbacio. Dodaju da prema njihovim izvorima Uprava voli zaposlenike držati u strahu.

VEZANI ČLANCI:

Uz to, njihov izvor tvrdi da će Vlatka Peras dati otkaz ako Zajec dođe na mjesto predsjednika kluba, a navode i kako je rekla da će istog dana otvoriti bolovanje. Cijela priča je kulminirala nakon pobjede liste "Dinamovo proljeće" na izborima za Skupštinu, nakon čega je prema saznanjima Večernjeg lista Barišić izgubio većinu.

VIDEO AS: 'Zadarski genijalac' natjerao je Ancelottija da uoči utakmice ponovo razmisli o prvoj postavi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije