Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNO U MAKSIMIRU

Kaos u Dinamu: Stvara se psihoza, zaposlenicima se prijeti da neće dobiti plaće?

Zagreb: Četvrtfinale nogometnog kupa između GNK Dinamo i HNK Gorica
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
06.03.2024.
u 11:52

Vodstvo Dinama navodno plaši zaposlenike kašnjenjem plaća ako Zajec preuzme klub. Novaca na računu ima, pa je to potpuno nepotrebno...

Ovih dana procurila je priča da će po prvi put nakon dugo vremena zaposlenicima Dinama kasniti plaće, kao i da ljudi iz Uprave Dinama "prijete" zaposlenicima kluba da neće biti za njihove plaće ako Velimir Zajec dođe na mjesto predsjednika kluba.

Doznajemo to iz nekoliko izvora, a priču su nam potvrdili i neki od zaposlenika. Također su nam potvrdili da su u strahu, odnosno nelagodi zbog trenutačne borbe za vlast u Dinamu. Smeta im to što znaju da klub trenutačno ima novaca na računu, ali im se svejedno prijeti da će im plaća kasniti.

GALERIJA Početak proljeća u Dinamu: Lista Velimira Zajca pobijedila u izborima za skupštinu!

Zagreb: Četvrtfinale nogometnog kupa između GNK Dinamo i HNK Gorica
1/18

Nekim zaposlenicima se komuniciralo i da će dobiti otkaze ako dođe Zajec, međutim to je Velimir Zajec sam odbacio, ne samo u intervjuima, nego i uoči utakmice Varaždina u Maksimiru.

VEZANI ČLANCI:

Rekao je da takve stvari ne dolaze u obzir, da se nitko ne treba smatrati ugroženima. Kako god, u ovoj borbi za vlast u Dinamu igra se prljavo, a koristi se, odnosno zaplašuje, i zaposlenike.

VIDEO Otto Barić o izborima u Dinamu: 'Bitno je da imamo izbore i da će se dogodit demokracija'

Komentara 3

NE
Nemanadimak
13:30 06.03.2024.

Vjerojatno na dugorocno nece biti novaca jer ce gazda povuci novce. TRebalo se raspita konkurs pa ko investira najvise taj da dobije klub ovago ce ga navijacke skupine voditi koje nemaju novaca i samo je pitanje dana kada ce ove skupine poceti zvati Maminja da im da novce.

EJ
ejStef
13:35 06.03.2024.

Ma ne zna se što je gore, da li ova uprava ili dolazak Zajeca. Ova uprava je potjerala kompletnu struku, i sportsku i financijsku, tj. biznis, sprčkala novce od maksimalnih transfera i dovela poluigrače, rang Istre ili Gorice. Dinamo već desetljećima nije bio toliko loš i bez nekih realnih šansi za osvajanje prvenstva. Ovo je nevjerojatna devastacija kluba, od Lige prvaka na sredinu HNL-a u manje od godine dana... Da li će tu Zajec nešto promijeniti? Teško, on zna trošiti novce, ne zna dovesti investitore, a i pitanje koliko više zna struku, odnosno dobre ljude u struci, da vrati kvalitetu u Dinamo... Tako da ne vidim neku svijetlu budućnost za klub, ovo forsiranje samoupravljanja samo će pogoršati stvar...

NB
Nboy
13:13 06.03.2024.

Kako sad to mislite plaće,pa zar nije dinamo neka udruga???Ili je to samo kad treba isisavati novac iz Gradskog proračuna???FUJ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije