Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potres mozga Sose
Povratak na članak

Antoliću oduzeta kapetanska traka. Tokić: Ne znam čemu isključenje

- Nemam jednog kapetana, nego više njih. Arijan je svojim stavom i kalvarijom koju je prošao, zaslužio da bude kapetan – objasnio je trener plavih Mario Cvitanović.

Komentari 7

VI
viluk007
21:57 19.11.2017.

arzano i šta tebe muči napiši konkretno šta to ne valja u utakmici zbog koje pišeš toliki tekst.

VL
SE
senior
08:59 20.11.2017.

Tko će i kada biti kapetan u Dinamu je isključivo je stvar Dinama a ne piskarala. Koristim poiliku i a Dinamu čestitam novi naslov prvaka države. Neka crkne koga to smeta.

VL
FN
Fr@njo
18:59 19.11.2017.

a u pm..velis, dopingas je krivo optuzen i zato kalvarija..

VL
AR
arzano
21:13 19.11.2017.

Dinam - Lokomotiva Dok pišem ovaj komentar iza mojih leđa traje ova ljiga od utakmice. Sramota hrvatske države. Neka mi Tv-komentator oprosti jer nakon 10 minuta morao sam ugasiti ton, jer želudac mi nije više mogao podnijeti. Komentar pišem jer mislim da je ovo situacija, koja već dugo traje, a u rangu je one s Agrokorom. Državne institucije šute i uz njihov blagoslov opasan cirkus se nastavlja. Zanimljive su izjave pojedinih državnih dužnosnika, da će u sportu mijenjati nešto tek kada donesu strategiju o sportu ili novi potpuni zakon o sport, već mu možemo dati ime „LEX LOKOMOTIVA“ , s kojim će samo ozvaničiti nepravdu. Svjesni su oni i podjela koje stvaraju u hrvatskom društvu, ali interesi su jači od bilo čega. Svaka normalna država ne bi dopustila ovakvo ismijavanje cijelog puka zbog šačice direktno zainteresiranih. Ajme Hrvatska. Najbolje je staviti table s Država Hrvatska kod naplatnih kućica u Lučkom i Ivanjoj Rijeci, barem bi bili iskreni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.